בלוטת התריס

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• בלוטת התריס
    אלעד רוזנבאום
    30/08/2011

שלום אני חולה במחלת בלוטת התריס יתר פעילות כ 4 שנים הייתי בצבא והפסקתי לקחת את הכדורים למשך 4 חודשים כי לא היה איפה להשיג ולא לקחתי את הכדורים משהו כמו חצי שנה לפתע שמתי לב שאני מרזה בצורה דרסטית של 20 קילו ב 3 חודשים עם פעילות גופנית אבל לא מסיבית הלכתי לרופא עשיתי בדיקות התברר שהיתר פעילות של הבלוטה חזר הרופא החליט שאני יחזור לקחת את הכדורים וננסה להפסיק אותם שוב בהדרגה לקחתי בהתחלה כדור כל יום ועכשיו הוא הוריד לי לחצי כדור כל יום הבעיה שמאז שאני לוקח את הכדורים - מרקפטיזול אני מרגיש שהחילוף חומרים שלי ממש איטי אני אוכל וכאילו כלום לא מתעקל שלא נדבר על זה שהשמנתי 7 קילו בחודש ואני ממש שומר על תזונה נכונה השאלה שלי עם יכול להיות שזה ביגלל הכדורים מרקפטיזול ועם יש איזשהוא משהו שאני יכול לעשות על מנת שיהיה לי חילוף חומרים נורמלי אולי אפילו סוג של ויטמינים שתורמים לזה כי אני ממש ניכנס לדיכאון מזה שאני משמין ואני לא אוכל דברים משמינים ביכלל או שאפילו עדיף שאני יוריד את הבלוטה אשמח עם תענו תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלוטת התריס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלוטת התריס - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    30/08/2011

שלום
    כפי שציינת במצב של פעילות יתר קיימת עליה במטבוליזם וירידה במשקל אשר עם האיזון חוזרים לנומרה (כמו שאר בני אדם). חשוב שהבלוטה תהיה מאוזנת ושלא תהיה בתת פעילות עקב טיפול יתר . חשוב לדעתי במצבים של פעילות יתר להיות במעקב של אנדוקרינולוג.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני כן

אלעד רוזנבאום
    30/08/2011

אני במעקב של אנדוקרינולוג אני פשוט רוצה לדעת עם יש אישהו פיתרון לגבי ההשמנה וההרגשה של החוסר עיקול בגוף אולי ויטמנים או כל דבר כזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו