תת פעילות והשימוטו

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• תת פעילות והשימוטו
    פלונית
    05/09/2011

בת 57 לאחרונה חשה עייפות וכבדות בלתי רגילים. אני מטופלת באלטרוקצין 100 מ"ג 5 ימים ויומיים 50 מ"ג. עשו לי בדיקות כלליות, כולן בתוך התחום חוץ מהתוצאות האלו ואודה על תגובתך:

TSH = 7.32
    MCH = 31.6
    GPT = 42
    GGT = 63
    ALK PHODPHATASH = 109
    ברצוני לדעת אם העייפות והכבדות הן כתוצאה מהמחלת התירואיד שיש לי, וקיבלתי אלטרוקצין של חב' חדשה "אספן" ואני רגילה לכדורים הקטנים מהחב' הקודמת, האם זה אותו אפקט? ואין לזה השלכות או תופעות לוואי??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תת פעילות והשימוטו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תת פעילות והשימוטו - תגובה

ד''ר זהר לנדאו
    06/09/2011

שלום רב,
    רמת ה - TSH שלך מעט גבוהה ונראה כי יש צורך להעלות את מינון האלטרוקסין. יתכן ועם עליה במינון תחושי טוב יותר. במידה ולא יהיה צורך להרחיב הבירור.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרט חשוב..

יפעת
    06/09/2011

לפני חודש וחצי העלו לי את ההמינון לעוד יום של 100 מ"ג ובכל זאת במקום שיהיה יותר טוב, התוצאה הבדיקה נהייתה יותר גרועה שבחיים לא היה לי. מרגישה מאד כבדות, חולשה ועייפות וגם עליתי תוך חודש 2 ק' ולא קשור לאוכל. לפני חודש וחצי קיבלתי מהרוקח פורמולה חדשה של אלטרוקצין. אולי "פה קבור הכלב"??? ומה עושים עם תפקודי הכבד והפוספטים שגבוהים??? אנא עיזרי לי והמון תודה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו