מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- THS+ פרולקטין גבוהדניאל26/09/2011
שלום, אני בחורה בת 27 בריאה ללא ילדים אך עשיתי הפלה לפני חצי שנה (אם יש קשר) .
בגלל כאבי ראש הלכתי לנורולוג שנתן לי לעשות בדיקת דם ו"על הדרך" ביצעתי בדיקה של בלוטת התריס . כמו כן יש לי הפרשות לבנות משתי הפטמות, ודימום מהאף כ3-4 חודשים.
הבדיקות דם הראו כך : (אני כותבת את כל מה שמחוץ לטווח )
iron - 40
wbc- 11.4
tsh -7.31 (לידע כללי FT4 11
Prolactin 277 ׁ <-- האם זה נקרה נורמלי ???
תפקודי כבד, סוכר , שקיעת דם ושאר הספירת דם היה תקין...
האם הפרולקטין תקין?? האם משהו מצביע על בעיה בבלוטת יתרת המוח\בלוטת התריס ?? מה מומלץ לעשות? מדובר בשתי בדיקות דם שונות בהפרש של כמה ימים בניהם שעשיתי, רק שלחו אותי לבצע בדיקות ללא הסבר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
דניאל26/09/2011שכחתי לציין את הבדיקה של הפרולקטין ביצעתי לאחר משמרת לילה בצום וביום הראשון של המחזור האם זה משפיע? לפי מה שאמרו לי צריך צום 8 שעות ולהיות ערים לפחות שלוש שעות.. השאלה אם המחזור ומצב של עייפות לא משפיע על הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין - תגובה
ד''ר זהר לנדאו27/09/2011שלום רב,
תוכלי לציין בבקשה את ערכי הנורמה במעבדה בה עשית את הבדיקה?
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)