מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סימפטומים לא ברוריםצחגםחקתי22/10/2011
שלום, אני בן 22 מטופל בחוסמי בטא וARB עקב יתר לחץ דם וטכיקרדיה מגיל צעיר. מבדיקות אנדוקרינולוגיות נשלל גידול באדרנל למרות הפרשה חד -דו פעמית מוגזמת(פי 2 -3 מערך מקסימלי של הסקלה) של קטכולאמינים(בהמשך בוצעה סריקת MIBG תקינה).
בשנים האחרונות אני חווה על בסיס יומי ורב פעמי תחושה של הצפת אדרנלין, תחושה שמאוד קשה לי להסביר אך היא מאוד דומה לתחושה של מהלך\יציאה מסכנה.
דפיקות לב כבדות איטיות ומאוד חזקות, פני העור בידיים ובעורף ובגב מרגישים קרירים, תחושה של "ריקון" והצפה מאזור החזה העליון לכיוון מטה, כנ"ל מאזור הגב ולכיוון הידיים ורגליים והראש. - כמו שאמרתי, מאוד קשה לי לתאר את התחושה.
בדיקות TSH יצאו בנורמה אם כי קרובות לקיצון המינימלי של הסקלה.
עד לפני כמה שבועות חשבתי שמדובר בחרדה(ויתכן כי זה גם קשור לחרדה מכיוון שאני כן מרגיש חרדתי) אך מאחר וזה קורה גם כאשר אינני עסוק בדבר או במחשבות זה מעלה תהיות.
אשמח אם ניתן לחדד את התיאור מצב ולהפנות אותי לגורמים הרלוונטיים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"א - קורטיזול 8 בבוקר גם בנורמה למ
צחגםחקתי22/10/2011למרות שנלקח ב9 בבוקר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתן לקבל תגובה?
צחגםחקתי25/10/2011תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימפטומים לא ברורים - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס25/10/2011שלום,
אני מבינה שבוצע בירור אנדוקריני . קשה לי לחוות דעה אך תסמונת חרדה יכולה לגרום לתופעות דומות לPHEOCHROMOCYTOMA ובמקרה זה טיפול פסיכיאטרי יעזור. מצד שני ל"ד גבוה לא תומך באחבחנה שמדובר רק בחרדה.
קיימת בדיקת דם למטנפרינים אשר הנה יותר רגישה מאחר בדיקת הקטכולאמינים ומטנרפינים בשתן.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)