מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקותענת26/10/2011
שלום,
בת 42 נוטלת אלטרוקסין כ-5 שנים ותמיד הייתי מאוזנת . בעקבות המעבר לכדור אחר החלו לי תופעות לוואי נוראיות כמו: הזעות וגלי חום, דקירות בחזה, אלרגיה וגרד בגוף מעין עקיצות יתוש גדולות, טשטוש וצריבה בעין, בלבול , עייפות, קושי בדיבור , כאבי מפרקים באגן , חרדות.....ועוד
בדיקות הדם מתאריך 10.10.11
(TSH = 3.68 (0.40-4.20
(T3 FREE = 4.1 (3.5-6.5
(T4 FREE = 14.8 (10-20
את הכדור של חברת אספן שמממנו לקחתי כ- 25 כדורים הפסקתי בתאריך 8.10.11 עד לתאריך ה- 25.10.11 למעשה הייתי כמעט 17 יום ללא כדורים.
בתאריך 25.10.11 בצעתי שוב TSH וזו התוצאה
(TSH = 6.58 (0.40-4.20
2. כמו כן עשיתי בדיקות לבלוטת התריס ורציתי לדעת אם מדובר בהשימוטו סינדרום?
(ANTI THYROID PEROXID = 19.3 (0.0-35.0
THYOGLOBULIN AB - <20
עכשיו התחלתי EUTIROX של חברת MERCK ולוקחת אותו במינון של 50 במקום 100 מכיוון שאני חוששת ששוב יתעוררו תופעות לוואי נוראיות.
3. אחרי כמה זמן מיום צריכת היוטירוקס עליי לבצע בדיקות דם שוב כדי לראות שהבלוטה מתאזנת.?
דבר זה חשוב לי כי אני מתכננת היריון ....
4. מה ידוע לך על כדורי היוטירוקס ? האם כדורים אלו נחשבים כ"טובים" לפחות כמו האלטרוקסין של חברת גלקסו סמית??
אודה לתשובה מהירה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס28/10/2011שלום,
קיימות מדינות שונות בעולם אשר מייצרות תרופות אשר מכילות LEVOTHYROXINE אשר הנו הטיפול לתת פעילות בלוטת תריס.
עם הפורמולציה החדשה של ELTROXIN נדרש לרוב מינון גבוה יותר יתכן עקב ספיגה נמוכה וכמובן אלרגיה יכולה להווצר בכל מקרה אשר משנים מרכיב זה או אחר.
חשוב לבדוק TSH לאחר 6 שבועות מהחלפת המינון או כדור מחברה אחרת.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)