מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אלטרוקסין חדש, נואש לתשובות.רון29/10/2011
מצטער שזה יהיה קצת ארוך, פשוט זה כבר נמרח המון זמן והרבה דברים קרו.
יש לי תת פעילות כבר קרוב ל10 שנים, אני בן 19.
עד לפני כחודשיים לקחתי את הכדור הישן והטוב והכל היה בסדר.
כדי להיות מאוזן הייתי לוקח 900 מק"ג בשבוע.
לפני כחודשיים התחלתי לקבל את הכדור החדש ובחודש האחרון הבעיות רק מתרבות וגדלות.
לפני כחודש התחלתי להרגיש עייפות מטורפת, בהמשך מצב הרוח שלי ירד וירד והגיע לרמה שכבר לא היה לי כוח לדבר עם אף אחד ובכלל לא היה כוח ואנרגיה לכלום. הייתי בטוח שאני יוצא מאיזון - הלכתי לעשות בדיקות דם.
TSH יצא תקין (3.3) וגם 2 הבדיקות האחרות בטווח הנורמה.
לפני כשבועיים התחילו לי כאבי ראש כל כמה ימים ודפיקות לב חזקות.
ב-4 ימים האחרונים התחילו לי כאבים בחזה ואתמול היו לי גם כאבים בנשימה.
אני חייל ובצבא לא כל כך מודעים לעניין, הייתי אצל 3 רופאים שונים ב-3 ימים האחרונים ואחרי שראו תוצאות הבדיקות אמרו שיכול להיות שזה תופעות לוואי של הכדור החדש, למרות שלא סביר.
אתמול המצב היה ממש גרוע ונסעתי לביקור רופא שם קיבלתי הפנייה למיון.
במיון עשו לי אק"ג (פעם שלישיתי השבוע) ויצא תקין מן הסתם.
אמרו לי שאין לי סכנה לחיים ולכן אין להם מה לעשות איתי.
חזרתי הבייתה ואני פשוט חסר אונים לא יודע מה לעשות.
הצלחתי להשיג דרך בית מרקחת בצבא 200 כדורים של 50 מק"ג מהפורמולציה הישנה.
אני חושב לחזור לכדור הישן בינתיים כל עוד יש לי אותו, אבל זה לא יספיק לי להרבה זמן בכמות שאני לוקח. מה עלי לעשות? האם יש פתרונות? אני לא בקופ"ח אני בצבא ככה שאין לי גם תחליפים לפי מיטב ידיעתי. אני לא מסוגל לקחת את הכדור החדש, בגללו אני בהפסקה של 3 שבועות כבר מהחיים הנורמליים.
מה לעשות?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלטרוקסין
ענת31/10/2011רון שלום,
גם אני מנפגעות האלטרוקסין יש לנו קבוצה בפייסבוק של למעלה מ-700 איש אתה מוזמן להכנס לשם תרשום אלטרוקסין ותכנס. יש לנו גם עצומה והיום יש ועדה בכנסת בנוגע לנושא זה . אני מבינה שאתה חייל ונראה שאתה יכול לקבל מר'ם 2 ביח' רמבם את התרופה החלופית שנקראת יוטירוקס. אין דבר שהצבא לא מעודכן ואין לו את התחליפים הללו. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לוואי אלטרוקסין
גלית06/11/2011גם אני מטופלת באלטרוקסים קרוב ל 4 שנים ובחודשיים האחרונים קניתי אלטרוקסין
ולא ידעתי כלל שיש פורמולציה חדשה. יש לי פורמולציה ישנה בתיק למקרים שאני שוכחת לקחת בבית וכך יצא שמדי פעם לקחתי מהחדש ומדי פעם מהישן לסירוגין
היו לי כל מיני תופעות לוואי שלא ידעתי לאן לכוון אותן - בעיקר דפיקות לב חזקות ומהירות, צרבת, כאבי שרירים איני יודעת אם יש קשר או אין קשר .
כולם מדברים על האלטרוקסין החדש אבל אף אחד לא מספר וגם בחיפושים באינטרנט ובכתובים אני מחפשת מדוע החליפו פורמולה??|? למה? מה קרה? אנחנו אמורים לדעת מדוע זה קרה? ואין את מי לשאול???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלטרוקסין חדש, נואש לתשובות. - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס07/11/2011שלום,
קשה לייחס את התלונות לפורמולציה החדשה וטוב שגם נבדקת במיון.
ניתן לקבל היום בקופות תרופה חלופית לELTROXIN ואולי כדאי לנסות אותה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)