תופעות לוואי אלטרוקסין חדש

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• תופעות לוואי אלטרוקסין חדש
    דיקלה
    09/11/2011

מטופלת 3 שנים באלטרוקסין. ( 450 בשבוע)לפני חודשיים החלפתי לאלטרוקסין החדש. ההרגשתי לא טוב ובדיקות דם הראו ש TSH עלה ל 30.
    לאחר התייעצות עם אנדוקרינולוג העלתי מינון ל 700 בשבוע. לאחר מס' ימים שבהם שינתי מימון יש לי תופעות של כאבי בטן, שלשולים גלי קור בייחוד בלילה וכאבי גרון. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לוואי אלטרוקסין חדש - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    09/11/2011

שלום
    התלונות לא נראות לי קשורות לטיפול בELTROXIN אך כדאי לדבר ולהבדק ע"י רופא המשפחה.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלתרוקסין

רז קלרה
    15/11/2011

אני סובלת מתופעות לוואי של אלטרוקסין . מדוע חושבים שזה לא כל כך קשה עם המצב הזה הרופאים מתעלמים מאתנו וגם משרד הבריות. שמעתי משהוא נורה בפורום .שיתנו לילדים ומבוגרים בקופות תרופות חדשות והצעירים צריכים להסתדר עם התרופה הקיימת. אני לא מבינה איזה חוסר התחשבות בצעירים ארי הצעירים הם העתיד שלנו. בברכה קלרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו