מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סיבת סכרתרינה10/11/2011
שלום רב
אני בת 64 עברתי כריתה של בלוטת התריס לפני 27 שנים הגלל גידול סרטני שתתי יוד רדיואקטיבי.הגידול חזר ושתתי שוב יוד רדיואקטיבי,וזה לא הזיז לו.הגידול נשאר למזלי ממוקם ולא משתנה.בשנה האחרונה גיליתי שיש לי קצת סוכר.בצום 120 במשפחתי אין סוכרת,כל השנים אני לוקחת אלקטרוקסין 900 לשבוע,אני מאוזנת.גילו גם בריחת סידן וזה כן תןרשתי אמי בת88 סובלת גם.רופאת המשפחה בקשה שאעשה בדיקות לבד,בבוקר בצום שעתיים אחרי אוכל,והסוכר לא מאוזן.בצום יש לי 125 115 121 שעתיים אחרי א.בוקר 115 119 שעתיים אחרי א.צהריים 133 188 כי שתיתי שוקו.שעתיים אחרי א.ערב 171 אכלתי סלט שתי פרוסות עם גבינה צהובה יוגורט.
שאלתי:איך אני מאזנת את הסוכר?אני שומרת לא אוכלת מתוק שותה דייט משתמשת בסוכרזית אוכלת מאוזן.היתכן שאין קשר לאוכל והסוכר הופיע בגלל הבעיות בבלוטה ו או השנים הרבות של אלקטרוסין?עלי לציין שאני לא שמנה משקל 57 גובה 156 עוסקת בספורט,מתאמנת בחדר כושר שוחה עושה הליכות.
אודה לך אם תיעצי לי מה לעשות אם יש.
תודה מראש רינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיבת סכרת - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס10/11/2011שלום,
הטיפול eltroxin לא גורם לסוכרת אך יכול קצת להחמיר אוסטאופורוזיס כאשר ניתן במינון יתר כפי שמקובל לטיפול בקרצינומה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיבת סכרת - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס10/11/2011שלום,
הטיפול eltroxin לא גורם לסוכרת אך יכול קצת להחמיר אוסטאופורוזיס כאשר ניתן במינון יתר כפי שמקובל לטיפול בקרצינומה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)