מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ספק לסוכרת מנסה לברראיציק11/11/2011
שלום רב
לפני כ 4 שנים אובחנתי בטרום סכרת השתמשתי במטמורפין אחת ליום, תוך כדי התברר שצריך להוסיף בזפיל לטריגליצרידים עקב לקיחת מטמורפין, ולפעמים B12 .
לקחתי גם ללא קשר דיוואן ללחץ דם גבוה שבהחלט אני סובל ממנו באופן קבוע מגיל 17-18 , לאחרונה לאחר איבחון עצמי הגעתי למסקנה שאין לי בכלל סוכרת, וכך העניין, ראשית הרופא קבע זאת מבדיקה אחת בלבד שלאחר צום הייתה 149 אין לי מושג אולי בטעות בלעתי משהו או שתיתי דבר כולשהוא ההחלטה היתה של רופא המשפחה לא אינדו היתה חד משמעית אתה חולה בסוכרת, מעולם לא עברתי את המספר 169 בדקירות ביתיות לאחר ארוחה ו124 לאחר צום במקסימום שהיה חד פעמי ובכוונה אכלתי דברים מתוקים כדי לראות מה יקרה,כל הבדיקות הראו 100 מקסימום בכל ה 4 שנים, יפה אז נאמר שהמטמורפין איזן את הסוכר אבל למה בכל יום היפו שמוביל לאכילה שמנה כדי להפיג את המצב והשמנה וקרס שטיפחתי, בבדיקות מקיפות לסוכרת ובמהלך השנה האחרונה היה לי רק היפוגלוקמיה בשעות הצהריים המוקדמות 12:00-13:30 באופן יומי קבוע, התחלתי בספק לגבי הגלוקומין/מטמורפין שאולי הלבלב מייצר אינסולין באופן תקין והכדור מגביר את הכמות ובסופו של טיפול אין לי איזון אלא להיפך פגיעה והמרצה בתפקוד הלבלב, כבר שבטעיים שאינני נוטל את המטמורפין ואני עירני הטשטוש בעיניים יורד טיפה כמובן (הגיל שלי 53 ויודע שזה לא לגמרי קשור בהכרח לסוכרת) עכשיו גם מתאפשר לי לעשות דיאטה, לא להאמין היה לי יום עמוס שבו נסעתי לרעננה, לאחריו החזרתי רכב מהשכרה ברכבת צפון ת"א לקחתי מונית חזרתי מרוטישלד בת"א קיבלתי רכב חלופי חזרתי לצפון הארץ, עמיעד ישוב בו אני גר כל זאת ביום אחד עם שני תפוחי עץ ושלוק מבקבוק מיים ויום לפני רכב נכנס בי מאחור והרכב בטיפול במוסך ועוד עבודה שהייתי צריך לבצע בדרך והתרוצציות והיתה לי אנרגיה אטומית עם שני תפוחי עץ ללא תוספות אכלתי ארוחת ערב שבתי הכינה בשעה 18:00 רביולי בכמות קטנה ואבוקדו אחד, זה נשמע כפרודיה. למה אני מספר כל זאת לפני שבועיים לא הייתי מסוגל לעשות כלום ללא הצידנית שהייתה צמודה אליי עם שלל מזונות וסוכרים הייתי מתעייף ב12:00 היפו חריף בבדיקה הגיע ל64 או 67 השאלה הגדולה עם המטמורפין הזיק לי ?.
קצת ארוך לא ממצה אבל חשוב לי מה דעתך אודה לך על סבלנות בקריאה ותגובה
דרך אגב יש לפגישה עם פרופסור לובושיצקי בעוד 3 שבועות מעניין מה יאמר ממנו אני מחזיק כמומחה הוא טיפל בי בעבר בפאראטרואיד שהיה לי אדם מבריק חבל שלא פניתי אליו מלכתחילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספק לסוכרת מנסה לברר - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס12/11/2011שלום,
הגרה של סוכרת הנו ערך של סוכר בצום מעל 126 ואכן צריך לחזור על הבדיקה להגרת סוכרת. הטיפול בטריגליצרידים לא נובע מן הטיפול מטפורמין אלא אולי להיפך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)