שינוי האלטרוקסין

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• שינוי האלטרוקסין
    גבריאלה
    19/11/2011

מרגישה ממש גמורה מזה כ 3 חודשים מרגישה חולשה קשיים בנשימה הולכת מרחפת כמו מסוממת קשה לי לעשות פעולות פשוטות ביותר שבעבר ללא קושי ביצעתי יום יום. לאחר במון בירורים כולל קרדיאולוג התברר לי שהכל בגלל שינוי האלטרוקסין. כרגע לוקחת במקום האלטרוקסין יוטרקס כבר 4 ימים מרגישה מעט יותר טוב אבל הקושי בנשימה עדין קיים למה לא נותנים לנו את התרופה השניה שהוברר לי שהיא טובה יותר ה סנארואיד? או שהידע שקיבלתי מוטעה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי האלטרוקסין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי האלטרוקסין - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    19/11/2011

שלום,
    לא קיימת תרופה טובה יותר או גרועה יותר. במידה וקיימת אלרגיה או תופעות אז כדאי לעבור לתכשיר אחר. בכל מקרה כדאי להבדק אצל רופא ולא לייחס את הכל לתכשיר של ELTROXIN.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלטרוקסין

גבריאלה
    19/11/2011

כל מה שכתבתי היה לאחר בדיקה מעמיקה ביותר ע"י רופא והכל נמצא תקין ולכן המסקנה היא שהאלטרוקסין גרם להכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו