סוכרת הריון האומנם?

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• סוכרת הריון האומנם?
    דניאלה
    25/11/2011

שלום רב,

אני בהריון בשבוע 27. בשבוע 24 בבדיקת העמסת סוכר 50 התקבלה תוצאה של 142. הגעתי לבדיקה לאחר שלא אכלתי 8 שעות ומיד לאחר לקיחת הדמים הקאתי ושלשלתי בלי הפסקה.
    בהמלצת הרופא שלי נשלחתי לבצע בדיקת העמסה של 100 גרם. לאחר 45 דקות של הרגשה של עלפון, הקאתי בלי הפסקה, כך שיצא שביצעתי את הבדיקה בצום-78 ואת הבדיקה לאחר 60 דקות-184-ערך גבולי.
    הרופא שלי החליט לטפל בי בהתאם כחולת סכרת לכל דבר למרות שבהריון הראשון לא הייתה לי סכרת כלל.
    קיבלתי דיאטה קפדנית ואני עושה בדיקת דם ידנית 4 פעמים ביום.

1. האם התגובות שלי בהעמסת סוכר מעידות על סכרת הריון?
    2. במעקב של שבוע של בדיקות, בצום תמיד הערכים תקינים וגם לאחר כל ארוחה נעים בין 100 ל-150. האם זה אומר שאין לי סכרת הריון ושאפשר להפסיק עם הדיאטה המטורפת הזאתי?
    3. התחלתי את ההריון במשקל גבוה יחסית\,עליתי 4 קילו עד שבוע 25 ומאז שהתחלתי בדיאטה ירדתי כבר 2 קילוואני חשה רעב כל הזמן. מה לעשות?
    אודה מאוד לעזרתך, אני די סובלת.
    דני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוכרת הריון האומנם?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוכרת הריון האומנם? - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    26/11/2011

שלום
    אני מבינה שהיה רק ערך אחד גבולי והשאר תקין?
    זהו שיקולו הקליני של הרופא . בכל מקרה לא רצוי לעשות את העמסת סוכר במזן מחלה .
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו