מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תת פעילות בלוטת התריסחוה06/12/2011
בת 60 לוקחת אלקטרוסין כבר 12 שנה הכדור החדש של אספן גרם לי לתופעות לואי קשות TSH היה 12 הפסקתי אותו וחזרתי לאלקטרוסין הישן אחרי חודש וחצי עדיין לא מאוזנת 5.9 TSH . לא עשו לי בדיקות מקיפות מתי יש צורך לבדוק קוטיזול יותרת הכליה אני סובלת מיובש בעיניים ויובש בפה. והשאלה אם יש צורך לעשות את הבדיקה לפני החלפת התרופה לחלופה חדשה ? רופאת המשפחה צריכה לתת? תןדה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תת פעילות בלוטת התריס - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס08/12/2011שלום ,
ניתן לעבור לתרופה החדשה גם ללא יעוץ אנדוקריני או בדיקה מקדימה.
לגבי בירור יותרת הכליה: במידה וקיימים סימפטומים המכוונים לכך ולא בכל מקרה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתת פעילות של בלוטת התריס.
חוה31/03/2012שמי חוה בת 64 ובדיקה האחרונה התברר שבלוטת התריס שלי נמצאת בתת פעילות{ערך:22.5} כאשר אני מטופלת באלטרוקסין יום אחד 150 ויום אחר 100. בבקורת אצל הרופאה הוחלפה לי התרופה ל:euthyrox מיקרוגרם 50.
הנני סובלת מלחץ דם גבוה,סוכרת גבולית וכולסטרול כמו כן מבקע סרעפתי. הנני מטופלת בתרופות כדי לאזן את הערכים השונים. אני מבקשת מידע על התרופה החדשה ואיכותה. והאם יש קשר בינויים שליליים שחלו בערכי הלחץ דם שלי לחוסר תפקוד הבלוטה. מחכה לתשובה. תודה. חוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתת פעילות של בלוטת התריס. - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס31/03/2012שלום,
השאלה לא לגמרי ברורה אך התרופה EUTHYROX דומה לELTROXIN בתכולה של החומר הפעיל והחומרים מנלווים שונים דבר שיכול להשפיע על הספגיה.
לרוב המעבר הוא באותו מינון או עם התאמת מינון בהתאם לרמת TSH
במידה ואת מאוזנת לא סביר ששינויים בל"ד נובעים מהטיפול התרופתי בעצמו אך לחץ הדם יכול להיות מושפע מהפרעות באיזון תפקודי בלוטת תריס.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)