מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קורטיזון סטימולשיןצבי06/12/2011
שלום לבחור בן 28 נעשתה בדיקה על ידי הזרקת 1 מקרוגרם acth בזמן 0 היתה התוצאה 386 רמת הקורטיזון לאחר 20 דקות 525 לאחר 30 דקות 568 לאחר 40 דקות 554 האם זה תקין דבר נוסף בעבר נעשתה לו איסוף שתן לקטכול אמינים ונמצא אפנפרין מתחת לסף הגילוי מספר פעמים, טיפול בתא לחץ העלה את האדרנלין לתחום הנורמה רוב הרופאים טענו שזה תקין וברצוני לשאול אני ועוד שני אנשים שלחנו גם בדיקה כזאת והתוצאה היתה בנורמה וכן מדוע טיפול בחמצן העלה את האדרנלין ובנוסף נלקחה גס בדיקה בדם והאדרנלין היה נמוך ואם זה הנורמה מדוע המעבדות מציינים נמוך ולא נורמה תודה צבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורטיזון סטימולשין - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס08/12/2011שלום,
גם בדיקת אפינפרין מתחת לסף בדיקה תקינה.
לא ברור לי מדוע בוצעו כל התבחינים גם לאחר טיפול בתא לחץ
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקורטיזון סטימולשין
צבי08/12/2011התבחינים נעשו בגלל שהתא לחץ עזר רק לשלושה חודשים והיום הוא סובל מעייפות קשה שברקע הוא חלה בcmv שגרמה למחלה בי פולרית ובגלל רגישותו הרבה לתרופות נאלצנו לחפש אלטרנטיבות ועדיין אינני מבין כיצד יתכן שאצלו החולה מתחת לסף הגילוי זה תקין ואילו אצל שלושה אנשים אחרים שאינם חולים במחלה דומה או אצלי שבדקתי רק כדי לראות אם זה משפחתי זה היה בתוך הנורמה האם אנחנו החולים והוא הבריא יש גם לציין שהוא לקח גינזנג שהעלה את רמת האדרנלין לנורמה אבל גרם לדופמין לעלות גבוה מעל הנורמה ולמרות שמצבו היה יותר טוב היו לזה תופעות לוואי כמו קושי בהרדמות דבר נוסף שניסינו לקחת אמפולות של אדרנלין ולתת לו מספר טיפות שהועילו במידה מסוימת אבל ההשפעה של זה חולפת מהר אני מחפש עזרה והכוונה כי אנחנו במבוי סתום תודה צבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקורטיזון סטימולשין - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס09/12/2011שלום,
קשה לי להבין את התשלשלות הדברים אך גם לחולים אשר כרתו את האדרנלים לא נותנים טיפול תחליפי באדרנלין .
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקורטיזון סטימולשין
צבי10/12/2011תודה על התשובה וסליחה על השאלה הנוספת האם יתכנו חיים ללא אדרנלין,כפי שאני מבין הגוף הופך מנור אדרנלין ומחומרי מוצא אחרים שמספקים לו לאדרנלין גם כאשר כורתים את האדרנלים , וזה מביא אותי לשאלה האם יתכן שיש לו חוסר באנזים שגורם להיפוך לאדרנלין ורק כאשר מעלים לו את חומרי המוצא הגוף שלו יכול לבצע את המטלה ושאלה נוספת האם ניתן לבצע בדיקת אדרנלין תחת סטרס כדי לאמת את החשש תודה וסליחה צבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקורטיזון סטימולשין - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס10/12/2011שלום,
נוראדרנלין מיוצר בקצות העצבים. ההיפוך לאדרנלין מתבצע באדרנל בלבד.
ניתן לחיות ללא אדרנלין עדיין יהיה נוראדרנלין.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)