TSH הריון

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• TSH הריון
    אילת
    10/01/2012

שלום, אני בשבוע 14 עם סכרת נעורים אני בטיפול שבועי אצל אנדוקרינולוגים והריון בסיכון.
    לפני כחודש רמת הTSH שלי עמדה על 14. רופאת המשפחה שלי המליצה להשאר באותו מינון (150X7) אך לשנות את התרופה. לאחר 20 יום רמת ה-TSH הגיעה ל-23. הרופאים המליצו לעלות מינון (200X7) ולקחת את התרופה כארבע שעות לאחר ארוחת הערב. זאת בעיקר מכיוון שבמהלך התקופה הזאת החלה אצלי תופעה של שילשולים במהלך הלילה והבקרים שעדיין לא נמצא לה פתרון.
    היום נמצא כי רמת הTSH עומדת על 29.3 ורמת ה-FT4 היא 10. הרופא המליץ לי להגביר את המינון ל-300 ולקחת אותו שעתיים אחרי האוכל.
    אני מאוד מאוד מודאגת. חוששת שהדבר פוגע בעובר. אנא הצעתך בנושא.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    TSH הריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• TSH הריון - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    10/01/2012

שלום,
    אין לי באמת הצעה טובה בנושא .
    מה לגבי נטילת התרופה בצום על הבוקר? כמובן לא ביחד עם תרופות אחרות בעיקר מולטיויטמינים.
    ממליצה לבדוק נוגדנים למחלת CELIAC עקב השלשול ואולי הירידה בספיגה של ELTROXIN אך לרוב ELTROXIN ברוב המצבים נספג טוב.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אבל

אילת
    10/01/2012

נבדקו צליאק ותרביות צואה כמה פעמים הכל חזר שלילי.
    השאלה מה מחקרים אומרים בנוגע לעוברים ברמות כאלו של TSH?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אבל - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    14/01/2012

שלום
    הT4 עובר לעובר והרמות תקינות. כדאי כמובן לאזן את רמות TSH.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו