עליית כלורסטרול ועלייה ב- TSH

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• עליית כלורסטרול ועלייה ב- TSH
    אישה
    22/01/2012

לפי 3 חודשים הייתי מאוזנת. רציתי לנסות חודשיים בלי ליפיטור 10 מ"ג ולראות איך גופי מסתדר בלי זה ואז אדע אם עלי לקחת תרופה להורדת כלורסטרול כל החיים (באישורו של הרופא אך לא בהסכמתו). התוצאה שהיתה היא: כלורסטרול = 242.2 HDL = 90 LDL = 140.6' NON-HDL = 154.
    ותוצאת: TSH: 5.35. אני מבינה שעלי לקחת ליפיטור לכל חיי. שאלתי: האם זה שהפסקתי את הכדור ליפיטור זה גרם לעלייה ב- TSH או אין קשר??? כי לפני 3 חודשים הייתי מאד מאוזנת. מה גורם לבלוטת התריס שכל פעם משחקת אצלי פעם עולה ופעם מאוזנת. אני לוקחת: 100 מ"ג 5 ימים ו-50 מ"ג יומיים. תודה על העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדוע דילגו על שאלתי ?????

אישה
    23/01/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עליית כלורסטרול ועלייה ב- TSH - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    25/01/2012

שלום
    הטיפול להורדת כולסטרול לרוב הנו לכל החיים מאחר והבעיה לא חולפת. .ההחלטה הטיפולית לפי גורמי סיכון( גיל,מין מחלות נלוות)
    הפסקת טיפול בLIPITOR לא משנה את הTSH אך יתכן והשינויים בפורמולה של ELTROXIN כן משפיעים וצריכים להתאים את המינון לאיזון בלוטת תריס.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו