קשריות היפואקוגניות 6 מ"מ

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• קשריות היפואקוגניות 6 מ"מ
    אלמוג
    19/02/2012

קראתי את ההודעות על הקשריות וגם אני נמצא באותו לחץ לי יש שתי קישריות היפואקוגניות 6 מ"מ בשתי האונות וגם אני בלחץ הייתי אצל אנדוקרינית והיא אמרה לי לעקוב כל שנה אבל יש לי שאלות אלייך ששכחתי לשאול את הרופאה 1.האם ייתכן שבמשך השנה קישרית כזו תהפוך לסרטנית? כי אם בודקים ואומרים שבכל בסדר אני מפחד שפתאום אחרי שנה הקשרית תהיה סרטנית ויפספסו אותה ולא יוציאו בזמן. 2.אם הקשרית גודלת מ6 מ"מ ל8מ"מ למשל במשך השנה זה נראה חשוד ומסוכן? האם עושים דיקור? או שמחכים שהיא תעבור 1 ס"מ? 3. האם קשרית כזו במשך הזמן יכולה להיעלם? 4. האם תמיד היה לי אותן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשריות היפואקוגניות 6 מ"מ - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    19/02/2012

שלום,
    כקשרית לא הופכת סרטנית אלא היא כזאת מהתחלה. תתני גם איך נראית הקשרית בבדיקה על קולית וסיפור משפחתי. הגישה המקובלת היא מעקב. עיכוב באבחון אינו מסכן את החולה במקרים אלו . מעקב אנדוקריני הוא הדבר הרצוי.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו