מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סוכר גבוהה מאדדנה24/02/2012
שלום,לפני כחודש עברתי לידה+גרידה בשבוע ה20 שבועיים לאחר מכן הסוכר עלה לערכים מעל 200 ואושפזתי בעקבות כך.לפני מספר ימים עשיתי בדיקת A1C והערך יצא
8.2 האם זה אומר שפיתחתי כבר בהריון סוכרת?
אודה לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכר גבוהה מאד - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס24/02/2012שלום,
הAIC מבטא את ערכי הסוכר בשלושה חודשים אחרונים. מה שחשוב כעת הוא מה ערכי סוכר ובמידת הצורך ביצוע העמסת סוכר (במידה וערכי סוכר פחות מ126)
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוכר גבוה מאוד
דנה25/02/2012ברצוני לציין שאני מזריקה אינסולין כי טיפול בכדורים לא עשו לי טוב,ואני כרגע מחכה
לתשובות לבדיקות שביצעתי כמו ANTI GAD אין ספק שעברתי טראומה בעקבות ההפלה והאם זה מה שגרם לסוכר לעלות?ואם כן כרגע אני מאוד חוששת שזה סכרת
סוג 1 אני כבר שבועיים מזריקה ומאוזנת.הגיל שלי 38 ואני רזה.אני שבועיים בחרדות
לא ישנה בלילות,ולא הולכת לעבודה,אני מפחדת מהמחלה הזאת,האם יש סבירות שמדובר בסכרת 2.?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוכר גבוה מאוד - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס25/02/2012שלום
זה נראה יותר כסוכרת מסוג 1 מאשר 2. האם בדקו C PEPTIDE? ובאותו זמן מה היתה רמת הסוכר?
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוכר גבוה מאד
דנה25/02/2012עדיין לא קיבלתי תשובה לC PEPTIDE והערך היה 120 בצום,למה זה נראה סוג 1?
בגלל האינסולין? אבל היה לי סכרת היריונית והבנתי שאחרי סכרת היריונית אפשר לפתח סכרת סוג 2.האם אפשר גם לפתח סוג 1?
תודה סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)