דחוף - אי בהירות לגבי תשובתך

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• דחוף - אי בהירות לגבי תשובתך
    שיר
    07/03/2012

האם לפי תשובת האולטראסאונד יש לי קישריות סולידיות? באולטראסאונד כתוב: מספר קשריות בשתי האונות עד 6 מ"מ חלקן ציסטיות. ולא כתוב חלק שני סולידיות. האם כל קישרית שהיא לא ציסטית היא סולידית? האם החלק השני אצלי סולידיות למרות שלא כתוב? כתבת לי בתשובה הקודמת שנראה לך שאין מה לדאוג האם התכוונת לקישריות הציסטיות או הסולידיות עד 6 מ"מ? האם גם קישרית סולידית מחכים לנקר עד גודל 1 ס"מ? ואם חס וחלילה היא סרטנית אז מוציאים וזה לא מסוכן או מתפשט? מה שמלחיץ אותי אני לא מבינה איך יודעים עכשיו אם הקישרית לא סרטנית אם לא בודקים בגודל 6 מ"מ? יכול להיות שהיא סרטנית ואף אחד לא יודע וזה מסכן את החיים שלי? (סרטן). סליחה על הטקסט הארוך אבל אני הפסקתי לתפקד מרוב הלחץ ניסיתי להקדים את התור לאנדוקינולוגית אבל בלתי אפשרי. תודה תודה אם תעני לי על כל השאלות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף - אי בהירות לגבי תשובתך - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    10/03/2012

שלום שיר
    אין הצדקה לכל כך הרבה חרדות. מציעה שתושחחי עם אנדוקרינולוג פנים מול פנים שיוכל לענות לך השאלות.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו