מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תת פעילות בלוטת התריסאלין11/05/2007
היי, אני בת 23, במשקל 52 ק"ג, ורציתי לשאול..
לפני כשנתיים ביצעתי בדיקת בלוטת התריס tsh- 5.85
לאחרונה ביצעתי בדיקה שוב tsh- 6.58 ו- t4 free- 13.8
יש לי בבקשה 3 שאלות:
1. האם המצב בהכרח ימשיך להדרדר או שזה יכול להתאזן לבד?
2. האם אצות עוזרות?
3. האם בהכרח אני אשמין?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תת פעילות בלוטת התריס
פרופ' רפאל לובושיצקי11/05/2007אלין שלום,
תפקודי בלוטת התריס אצלך מרמזים על תחילת תהליך של תת פעילות. הסיבה לא ברורה מהנתונים שצרפת. יש לברר מה הגורם לכשל זה ולכך יש מספר סיבות. חלק מהסיבות לתת פעילות של בלוטת התריס הן זמניות וחלקן כרוניות.
קשה להעריך על סמך הנתונים האם מצבך שייך לקטגוריה הזמנית והקלה שאינה מחמירה או לסוג הכרוני שיכול להעמיק ודורש טיופל לשנים.
הייתי ממליץ שתפני לאנדוקרינולוג שיעריך את בעיתך. קודם כל יש לאבחן ואחר כך להחליט על טיפול.
אצות לא עוזרות בטיפול בתת פעילות של בלוטת התריס. הן אמנם מכילות קצת יוד אך הבלוטה הכושלת אינה יכולה להפוך את היוד להורמון פעיל.
בברכה,
פרופ. לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה נוספת..
אלין11/05/2007תודה רבה על תשובתך.
יש לי ברשותך שאלה נוספת:
איך קובעים תור לאנדוקרינולוג? דרך קופ"ח או שצריך הפנייה מרופא משפחה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה נוספת
פרופ' רפאל לובושיצקי13/05/2007תור לאנדוקרינולוג יש לבקש מרופא משפחה שיפנה אותך לאנדוקרינולוג של קופ"ח במקום מגורייך.
לחלופין אם יש לך בטוח כללית מושלם את יכולה בעצמך לקבוע תור ךאנדוקרינולוג.
גם אני עובד עם כללית מושלם ואם תרצי תוכלי לקבוע תור עם המזכירה אתי בטלפון 046421036.
בהצלחה,
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)