ערכי רמת הסוכר ותירואיד

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• ערכי רמת הסוכר ותירואיד
    יפעת
    03/04/2012

אני מטופלת שנים באלטרוקצין. מקבלת 6 ימים 100 מ"ג ויום אחד 50 מ"ג. התוצאה: TSH - 4.36. לאחרונה מרגישה חולשה ומרגישה צורך לאכול מתוק (זוללת חלבה יום יום) וע"י כך אני נרגעת. רופא המשפחה עשה לי בדיקת סוכר, והתוצאה: 90. והמוגלובין AIC- 5.7. מה דעתך על התוצאות הנ"ל ומדוע גופי לאחרונה נמשך לאכילת חלבה בצורה אובססיבית ומעניין שלאחר האכילה, איני מרגישה חולשה.אני בסביבות ה-50. תודה רבה וחג כשר ושמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ערכי רמת הסוכר ותירואיד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדוע אין מענה לשאלתי?????

יפעת
    04/04/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש סיבה מדוע פסחו על שאלתי??

יפעת
    09/04/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערכי רמת הסוכר ותירואיד - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    09/04/2012

שלום
    אין לך סוכרת.
    בנוגע לאכילת חלבה: במידה ואין לך עודף משקל אין בעיה אך במידה וכן אז כדאי לאכול יוגורט (אשר גם מכיל חלבון) ומגביר את תחושת השובע.
    תפקודי בלוטת תריס די מאוזנים.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו