טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום,
אני בת 26,
לפני כחודש עשיתי בדיקות דם עקב דופק לב מואץ, בבדיקה יצאו רמות של t3 8.9 ו18.7 t4 גבוהים עם tsh מדוכא, הרופא שלח אותי לאולטרסאונד והתוצאות יצאו: בלוטת התריס אינה מוגדלת, במרקם מגורגר, היפואקוגאני מהרגיל, ללא ממצא מוקדי מוגדר. אין קשרי לימפה מוגדלים לאורך הצוואר משני הצדדים.
עקב התוצאה הוא שלח אותי למיפוי בלוטת התריס ואנדוקרינולוג.
למעט דפיקות הלב אין לי סמפטומים אחרים של פעילות יתר.
מה אומרת התוצאה של האולטראסאונד?
מדוע שלח אותי למיפוי, האם בגלל משהו חמור אשר ראה באולטרסאונד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד