מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מכשיר אלחוטי להזלפת אינסולין ומד סוליאת28/04/2012
שלום רב , אני חולת סכרת מסוג 1 מאז היותי בת 14, כיום אני בת 59 ומטופלת מזה שנים רבות ב- 4 זריקות אינסולין ליום אך טרם השגתי את יעדי האיזון , עם נטייה רבה מאוד לירידות חדות ברמות הסוכר בדם ,היפוגלוקמיות קשות המגיעות לערכים של כ- mg/dl20 ,אירועים המוגדרים כמסכני חיים . בשנים האחרונות אני סובלת מאירועי היפוגליקמיה רבים כאשר בפועל אני מגיעה לאירועים אליו ללא כל תחושה וללא סימני התרעה במערכות גופי וכמו כן מרמת HbA1c של 8.9% – הדבר נובע מפגיעה של המחלה במערכת העצבים שלי –נוירופטיה המאובחנת מזה מספר שנים ומתבטאת בירידה ברמת הזכרון ,באירועי כעס ועצבנות ובאובדן תחושה בכפות הידיים והרגליים. מספר שנים אני מנסה לאזן את מחלתי בהדיקות גדולה יותר ומבצעת 10 דקירות ומעלה ליום לבדיקת רמת הסוכר בדם תוך הכוונה ומעקב מתמידים בקופת חולים ע"י רופאת המשפחה ,וביחידת הסכרת בביה"ח רמב"ם אחת לרבעון בה אני מטופלת שנים רבות . פניתי לקופ"ח כללית לקבלת מכשיר אלחוטי להזלפת אינסולין ומד סוכר והקופה אינה מוכנה לאשר לי . אני מאמינה כי מלבד השיפור באיכות חיי שיאפשר מכשיר זה, הוא גם ימנע את אותם אירועים מסכני חיים המדירים שינה מעיניי באופן יומיומי . ועל-כן פונה אני אליכם בכל לשון של בקשה לסייע לי לקבל באופן חריג אמצעי מעקב והתראה זה .מה עליי עוד לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר אלחוטי להזלפת אינסולין ומד סו - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס29/04/2012שלום
אז זכאית לטיפל משאבה אשר יכול ללא ספק לשפר את האיזון.
בעיתי יותר הוא מד הסוכר הרציף אשר למבוגרים נמצא בסל הבריאות למבוגרים אשר לא מרגישים את ההיפוגליקמיה ועם אירועי היפוגליקמיה מתועדים (בבית החולים או ע"י מדא). יתכן ולפי מה שכתבת שאת זכאית גם לסנסור (מד סוכר רציף) אך ללא ספק את זכאית להתחבר למשאבת אינסולין.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)