פריחה ובעיה ברגל

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• פריחה ובעיה ברגל
    נינה
    03/05/2012

שלום
    בת 60 סכרת 2 לא מאוזנת 4 חודשים אחרי צינתור.
    לחץ דם מאוזן עם תרופות. אין שומנים בדם ובדיקות הדם לתפקוד כליות טובות.
    יש לי פריחה בכל הגוף ובצקת בכף רגל אחת. הפריחה לא מגרדת ועל הגוף היא נחלשה ונשארו רק גבשושיות בהירות. על הרגליים הפריחה אדומה וברגל אחת גם בצקת חזקה מהקרסול וכולל כף הרגל כשבקשת כף הרגל כאבי תופת ונפיחות.
    רופא עור שלח אותי לביופסיה אבל זה לוקח זמן לרוץ בין מרפאות ורופאים. רופא העור בבי"ח אמר עוד לפני הביופסיה שמדובר כנראה בפריחה פפולרית או פורפוראלית.
    עשיתי דופלר ורידים ורק בשבוע הבא תהיה תשובה.
    אני נוטלת את הכדורים: גלוקופז',אלדוספירון 25, אמריל 2 מ"ג, וקטור 160, אלטרוקסין 150 מ"ג, קרדילוק, וזודיפ 10, פלוויקס. המון כדורים .....
    בצקת ברגל ירדה עם תחילת נטילת אלדוספירון אבל הרגל קשה, מעט נפוחה וקשת כף הרגל כואבת כל היום.
    מה דעתך? יש פתרון למצב?
    להתייחסותך אודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריחה ובעיה ברגל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריחה ובעיה ברגל - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    06/05/2012

שלום
    אני מתארת לעצמי שיכול להיות שיפור במצב. כמו כן הביופסיה יכולה גם לשפוך עור על הממצאים. כמובן שבעיות אלו דורשות בירור מקיף (כפי שאת מבצעת) ולעיתים לוקחים זמן. קשה להייעץ על בעיה כזו על גבי האינטרנט.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו