היפוגליקמיה

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• היפוגליקמיה
    מור
    22/05/2012

שלום, בחצי שנה האחרונה אני סובלת מתסמינים שונים שמבטאים לרוב בבקרים וכ3 שעות לערך לאחר ארוחה: חולשה, ערפול, בחילות, דפיקות לב מואצות וצורך לאכול באופן מיידי - או שאני ממש מרגישה שאני עומדת להתעלף. תחילה חשבתי שאולי הדבר קשור איכשהו לגלולות שאני נוטלת מס' שנים והפסקתי גם איתן (לא הייתה הטבה משמעותית מלבד אקנה קל שצץ עם התופעות הללו והפסיק ברגע שחדלתי ליטול אותן).

אני בת 23, 1.70, שוקלת 58 לאחר שעליתי 4-5 קילו ב5 חודשים מאז תופעות אלו.
    אני אוכלת מאז ומתמיד טוב והכל, ולא הופיעו שום תסמינים של בעיות עיכול כאבי בטן וכו'.
    המסת סוכר 75 גרם/שעתיים יצאה (84), גלוקוז בדם (84).
    הבדיקה הנוספת שעשיתי הייתה אינסולין ויצאה 3.2 כאשר בבדיקות קודמות בעברי התוצאות היו סביב ה6-7. (כמובן לאחר צום).

אני אובדת עצות, האם יש קשר אנדוקרינולוגי או שזה יכול להיות משהו אחר? מה עוד ניתן לבדוק שמתקשר לתופעות אלו? אינסולין בערכים האלו נחשב נמוך מידי/נמוך יחסית למה שהיה לי בד"כ ?

אשמח לעזרה, תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היפוגליקמיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היפוגליקמיה - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    22/05/2012

שלום
    את צריכה להתייעץ עם אנדוקרינולוג לגבי הבירור. במידה ואת יכולה לבדוק ערכי סוכר באמצעות גלוקומטר בזמן התחושה הרעה זה יעזור.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היפוגליקמיה - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    22/05/2012

שלום
    את צריכה להתייעץ עם אנדוקרינולוג לגבי הבירור. במידה ואת יכולה לבדוק ערכי סוכר באמצעות גלוקומטר בזמן התחושה הרעה זה יעזור.
    ישנן מספר אפשרויות שיכולות לגרום או להסביר את התופעה . הדבר המרשים הנה העליה במשקל ולכן כדאי לבדוק את הנושא לעומק.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו