מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היפוגליקמיהמור22/05/2012
שלום, בחצי שנה האחרונה אני סובלת מתסמינים שונים שמבטאים לרוב בבקרים וכ3 שעות לערך לאחר ארוחה: חולשה, ערפול, בחילות, דפיקות לב מואצות וצורך לאכול באופן מיידי - או שאני ממש מרגישה שאני עומדת להתעלף. תחילה חשבתי שאולי הדבר קשור איכשהו לגלולות שאני נוטלת מס' שנים והפסקתי גם איתן (לא הייתה הטבה משמעותית מלבד אקנה קל שצץ עם התופעות הללו והפסיק ברגע שחדלתי ליטול אותן).
אני בת 23, 1.70, שוקלת 58 לאחר שעליתי 4-5 קילו ב5 חודשים מאז תופעות אלו.
אני אוכלת מאז ומתמיד טוב והכל, ולא הופיעו שום תסמינים של בעיות עיכול כאבי בטן וכו'.
המסת סוכר 75 גרם/שעתיים יצאה (84), גלוקוז בדם (84).
הבדיקה הנוספת שעשיתי הייתה אינסולין ויצאה 3.2 כאשר בבדיקות קודמות בעברי התוצאות היו סביב ה6-7. (כמובן לאחר צום).
אני אובדת עצות, האם יש קשר אנדוקרינולוגי או שזה יכול להיות משהו אחר? מה עוד ניתן לבדוק שמתקשר לתופעות אלו? אינסולין בערכים האלו נחשב נמוך מידי/נמוך יחסית למה שהיה לי בד"כ ?
אשמח לעזרה, תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היפוגליקמיה - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס22/05/2012שלום
את צריכה להתייעץ עם אנדוקרינולוג לגבי הבירור. במידה ואת יכולה לבדוק ערכי סוכר באמצעות גלוקומטר בזמן התחושה הרעה זה יעזור.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיפוגליקמיה - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס22/05/2012שלום
את צריכה להתייעץ עם אנדוקרינולוג לגבי הבירור. במידה ואת יכולה לבדוק ערכי סוכר באמצעות גלוקומטר בזמן התחושה הרעה זה יעזור.
ישנן מספר אפשרויות שיכולות לגרום או להסביר את התופעה . הדבר המרשים הנה העליה במשקל ולכן כדאי לבדוק את הנושא לעומק.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)