תת פעילות של בלוטת התריס

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• תת פעילות של בלוטת התריס
    עינת
    04/06/2012

שלום, אני בת 25 וסובלת מתת פעילות של בלוטות תריס- יש לי שאלה לגבי התרופות: לקחתי במשך חודשיים אלטרוקסין 50 מק"ג שעשו לי כאבי פרקים מאוד חזקים, החלפתי ל euthyrox מזה יומיים אני לוקחת ויש לי בחילות וכאבי בטן מאוד חזקים. רציתי לשאול האם זה תופעות לוואי זמניים ואם כן מתי הם יעברו בערך? והאם יכול להיות שהגוף שלי לא יכול להתמודד עם תרופות אלו (שמכילות את ההורמון)?? האם אני צריכה לפנות לרופא? *הבלוטה שלי נכון להיות היא 3.5 (תקינה) - tsh אשמח לעזרתך, תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תת פעילות של בלוטת התריס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תת פעילות של בלוטת התריס - תגובה

ד''ר מאיה איש שלום
    05/06/2012

שלום עינת,
    אני לא בטוחה שהיתי קושרת את כאבי הבטן והבחילות לאיותירוקס, יתכן שיש משהו זהומי לא קשור, אך בכל אופן היתי נותנת סכוי לתרופה מספר ימים.
    אם תחושתך לא תשתנה בעוד שבוע, אפשר לנסות תכשיר נוסף שנקרא סנטרואיד.
    נדיר שלא ניתן לסבול שום תכשיר
    היתי נעזרת בסבלנות שבוע,
    תרגישי טוב,
    רק לוודא שאת נוטלת את התרופה כיאות- חשוב לקחת את האלטרוקסין בצום עם מים חצי שעה לפני האוכל, לא כדאי לקחת עם שום כדור נוסף וגם לא עם קפה או חלב אשר מפריעים לספיגת האלטרוקסין
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו