יוטירקס

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• יוטירקס
    נירה
    07/06/2012

בת 52 בריאה בדרך כלל יש לי השימוטו מאחר שהאלטרוקסין החדש לא היה לי טוב(הTSH נע בסביבות 3.9 והרופאה רוצה שיהיה בכיוון 2 ),קבלתי יוטירקס 100 ליום כבר חודשיים וחצי נוטלת יוטירקס . בתקופה האחרונה ואמנם לא כל הזמן, אני מרגישה כאבי בטן בחילות ושלשולים לא רבים אבל יש ודפיקות לב מהירות. לפני חודש הTSH היה 3.5 יש לציין,עשיתי לפני שנתיים קולונוסקופיה ואין לי בעיות גסטרולוגיות. שאלתי היא האם ידוע שיוטירקס יש לו תופעות לוואי כפי שציינתי אותן ? אם כן אז ,האם יש חלופה? שמעתי על סנטרואיד, האם כדאי לבקשו ,אני חוששת ,שאולי התופעות שציינתי אולי לא מיוטירקס ואז סתם יחליפו לי ,ושגם לסנטרואיד יש תופעות לוואי, ואז כבר לא יידעו מה לתת לי .אשמח לדעתך ולעזרתך המון, המון תודה !!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יוטירקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יוטירקס - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    08/06/2012

שלום
    כדאי לבדוק שוב רמת TSH . מאחר וEUTHYROX נספג יותר טוב יתכן ומדובר במינון יתר.
    את צודקת שכדאי לבדוק סיבות נוספות ולא את הכדור אך ניתן גם לנסות ולעבור לSYNTHROID באותו מינון.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו