רמת סיכון

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• רמת סיכון
    א
    21/06/2012

שלום. אני בת 32. לסבי, אבי ודודתי סוכרת שלא מאובחנת לחלוטין אם זה סוג 1 או 2. בשנים האחרונות בדיקות הגלוקוז בצום שלי נעות בין 90-100. בדיקה נוכחית 96. האם זהו מצב טרום סוכרתי או אם סיכון גבוה? אני יודעת כי לפי הספר עד 100 תקין אך האם באמת 96 שונה משמעותית מ-100?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רמת סיכון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רמת סיכון - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    21/06/2012

שלום
    רמת סוכר של96 הנה תקינה אך בגבול עליון של הנורמה. חשוב לשמור על משקל תקין ולבצע פעילות גופנית.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך

א
    21/06/2012

תודה על תשובתך. האם כדאי לבצע בדיקות נוספות כגון המוגלובין מסוכרר או אינסולין כדי לדעת איפה אני עומדת? מבחינת משקל אני צריכה לעלות ולא לרדת כי אני יותר מידי רזה כך שאין לי אפשרות לשפר את מצב הסוכר בהיבט הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    22/06/2012

שלום
    בדיקת רמת אינסולין לא תועיל אך רמת המוגלובין מסוכרר יכול לתת קצת אינפורמציה על המצב כעת.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו