מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא מסתדרת עם הסוכרתיעל22/06/2012
מזה שנה יש לי סכרת, אני בת 68, והסכרת לא חזקה, הייתי לוקחת חצי גלוקומין ופתאום הרגשתי שהערכים יורדים לי, הורדתי את הכדורים, ואם קודם פחדתי שהסוכר יעלה מדי, עכשיו ע=אני כל הזמן בפחת שהוא ירד, וקורה לי , כמעט כל יום, גם אחרי שאני אוכלת שהסוכר נשאר נמוך, וכשהוא מגיע ל90, אני פוחדת מהיפוגליקמיה. ואני הולכת כל היום עם מד סוכר, מודדת 10 פעמים ביום, ופחדת שירד הסוכר ושאתעלף. למה באמת ירד לי הסוכר, האם זה בגלל שההורמון של הסוכר ירד לי, ושרזיתי, 14 קילו בשנה, האם זו לא יכולה להיות היפוגלוקמיה, [אין עושים בדיקה לגילוי ההיפוגלוקמיה] אמרו לי שיש תופעה רעה שהאינסולין מופרש מהלבלב, וזו אינסולמה, והוא גורם לירידת הסוכר. אני לא יודעת מי יכול לקחת אותי בידיים לאזן לי את הסוכר ולגרום לי להרגע מכל נושא הסוכרת, שמשבשת לי את כל החיים. דיאטנים טובה, רופא סוכרת או אנדוקרינולוג טובים שיאזנו לי את החיים עם הסוכרת וכל זה במרכז הארץ, רצוי. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא מסתדרת עם הסוכרת - תגובה
ד''ר מאיה איש שלום24/06/2012יעל שלום,
ערך של סוכר של 90 הוא תקין לחלוטין
היפוגלקמיה היא ירידה ברמות הסוכר מתחת ל-70, ובאנסולינומה רמות הסוכר יורדות מתחת ל-50.
ככל הנראה הירידה במשקל שבצעת עזרה לאזן את ערכי הסוכר וטוב שכך, יתכן שאינך רגילה לערכים של 90 ולכן את מרגישה לא טוב, אך עם הזמן את תתרגלי.
ערכי סוכר תקינים הם 70-100 בצום ואחרי האוכל עד 140. אם הסוכרים שלך כל היום סביב 90 זה תקין לחלוטין וטוב שכך
אני מבינה שהדיאטה היתה יזומה, במידה והירידה במשקל לא היתה יזומה אז אולי צריך לשקול המשך ברור לירידה במשקל אצל רופא המשפחה.
תשתדלי לשמור על משקל תקין וגם על פעילות גופנית סדירה של 150 דקות בשבוע פעילות ארובית כגון הליכה מהירה, וכן 20 דקות 3 פעמים בשבוע פעילות של תנגודת כגון משקולות והללו יכולים לסייע בשמירה על ערכי סוכר תקינים ללא טיפול תרופתי,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)