תודה לדוקטור איש שלום מאיה

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• תודה לדוקטור איש שלום מאיה
    יעל
    26/06/2012

אני בת 67 אני לכ יכולה לרוץ ולעשות משקולות. ואני לא עושה ספורט בכלל גם לא שותה מיים מחשש שהסוכר יפול לי. אם יש לי 90 ואני הולכת לישון מי ערב שלא ירד ל50 ואני אעלם....... מלבד זאת אם זה מגיע ל80 אני לוקחת משהו מסוכר. אפילו גבישי סוכר. לא נותנת לעצמי לרדם ל50. חשוב לי לדעת מתי מודדים סוכר אחרי אוכל? האם מיד, או אחרי שעתיים, כמו שהדיאטנים אמרה לי.? כמובן שאת רואה שאני בחרדות מהיפוגליקמיה, אני חרדתית בכלל. וקשה לי מאד עם הסכרת הזאת. איך מתרגלים ונכנסים לשיגרה, ומבינים טוב את השיטה, ולמי ללכת שיראה לי את הדרך.....תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה לדוקטור איש שלום מאיה - תגובה

ד''ר מאיה איש שלום
    26/06/2012

שלום יעל,
    אין שום סיבה שהסוכר שלך ירד ל-50, ללא כל טיפול תרופתי לסוכרת
    הסיבה היחידה שעשויה להיות לירידת סוכר היא במידה והלבלב שלך התאושש והוא מגיב ביתר לגרוי של פחמימות ואז אם תגבילי את כמות הפחמימות הפשוטות בארוחה אין סיבה שזה יקרה
    נשמע שהסוכרת שלך חלפה, ואני חושבת שאין סיבה לחרדה.
    בודקים סוכר בצום בבוקר, וכן לפני ושעתיים אחרי ארוחות.
    הערכים התקינים הם 70-100 בצום, שעתיים אחרי האוכל עד 140. לסוכרתיים גם עד 160 זה בסדר.
    האם הירידה במשקל היתה יזומה?
    בכל מקרה אנסולינומה גורמת לרב לעליה במשקל ולא לירידה במשקל, ולכן לא סביר שאת סובלת מאינסולינומה.
    היתי מנסה להמנע מסוכר כשרמת הסוכר יורדת ל-80 והיתי עוקבת אחריה לראות אם יש אכן ירידה נוספת
    אם הסוכר יורד ללא כל סיבה מתחת ל-60 היתי פונה לאנדוקרינולוג לצורך ברור
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו