מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נטייה להתפתחות אפצסים בגוףמישל13/05/2007
שלום רב, אני בת 26 וסובלת מגיל 9 ממחלה עור בשם הידרה דניטיס סופור אטיבה.שום רופא עור לא נותן פיתרון לבעייתי ואני כבר מיואשת .הפנו אותי לאנדרולוג והייתי רוצה לדעת מה הקשר והאם יש אפשרות לעזרה ממשית .אני אציין שאני בריאה ושומרת על אורח חיים בריא.יש לי צלקות בין הרגליים הפצעים מתפשטים בבית השחי חזה וזה צלקות מזעזעות אני במלחמה קשה עם זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטייה להתפתחות אפצסים בגוף
פרופ' רפאל לובושיצקי13/05/2007הנושא שהעלית אינו שייך לתחום האנדוקרינולוגיה. אם יש גם סימנים נוספים כמו וסת לא סדיר או שעור יתר או אקנה, אפשר לחשוב על בעיה ספציפית אנדוקרינולוגית כמם ADRENAL HYPERPLASIA /
האם יש לך סימנים נוספים כפי שציינתי?
בברכה,
פרופ. לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ..בעיית האפצס-תשובה לשאלתך:
מישל13/05/2007עקרונית אין לי בעיה של וסת למען האמת אני ללא גלולות והיא סדירה מאוד.בנוגע לשיעור יתר אין לי בעיה למעט עניין טורדני של השנים האחרונות באיזור הפנים והגרון פלומתיות.הופניתי ע"י רופא כירורג לאנדוקרינולוג אך יקחו מס' חודשים עד שיגיע תורי ובנתיים אני מחפשת נואשות כיוון באיך להגיע למצב שלפחות יבשתי(דבר פשוט לכאורה)את הפצעים..אני מודה לך מאוד על ההתייחסות לענייני כל שביב מידע יאיר את דרכי.ברחשי כבוד והערכה-מישל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך פרט חשוב בעיית האפצס
מישל13/05/2007עניין נוסף אציין כי אין לי כלל פצעים והעור שלי חלק כמו של תינוק הוא רך והמגע שלו נעים במיוחד כמובן בכל יתר האיזורים ה"לא נגועים" כך למשל בגב בפנים וכיוב'..האיזורים הבעייתיים הם חזה שחי ובין הרגלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך פרט חשוב בעיית האפצס
פרופ' רפאל לובושיצקי14/05/2007כפי שציינתי בתשובתי, אין בעיתך בתחום האנדוקרינולוגי. זה שהעור חלק מחזק זאת.
אנא פני לרופא עור.
בברכה,
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)