נטייה להתפתחות אפצסים בגוף

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• נטייה להתפתחות אפצסים בגוף
    מישל
    13/05/2007

שלום רב, אני בת 26 וסובלת מגיל 9 ממחלה עור בשם הידרה דניטיס סופור אטיבה.שום רופא עור לא נותן פיתרון לבעייתי ואני כבר מיואשת .הפנו אותי לאנדרולוג והייתי רוצה לדעת מה הקשר והאם יש אפשרות לעזרה ממשית .אני אציין שאני בריאה ושומרת על אורח חיים בריא.יש לי צלקות בין הרגליים הפצעים מתפשטים בבית השחי חזה וזה צלקות מזעזעות אני במלחמה קשה עם זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטייה להתפתחות אפצסים בגוף

פרופ' רפאל לובושיצקי
    13/05/2007

הנושא שהעלית אינו שייך לתחום האנדוקרינולוגיה. אם יש גם סימנים נוספים כמו וסת לא סדיר או שעור יתר או אקנה, אפשר לחשוב על בעיה ספציפית אנדוקרינולוגית כמם ADRENAL HYPERPLASIA /
    האם יש לך סימנים נוספים כפי שציינתי?
    בברכה,
    פרופ. לובושיצקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ..בעיית האפצס-תשובה לשאלתך:

מישל
    13/05/2007

עקרונית אין לי בעיה של וסת למען האמת אני ללא גלולות והיא סדירה מאוד.בנוגע לשיעור יתר אין לי בעיה למעט עניין טורדני של השנים האחרונות באיזור הפנים והגרון פלומתיות.הופניתי ע"י רופא כירורג לאנדוקרינולוג אך יקחו מס' חודשים עד שיגיע תורי ובנתיים אני מחפשת נואשות כיוון באיך להגיע למצב שלפחות יבשתי(דבר פשוט לכאורה)את הפצעים..אני מודה לך מאוד על ההתייחסות לענייני כל שביב מידע יאיר את דרכי.ברחשי כבוד והערכה-מישל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך פרט חשוב בעיית האפצס

מישל
    13/05/2007

עניין נוסף אציין כי אין לי כלל פצעים והעור שלי חלק כמו של תינוק הוא רך והמגע שלו נעים במיוחד כמובן בכל יתר האיזורים ה"לא נגועים" כך למשל בגב בפנים וכיוב'..האיזורים הבעייתיים הם חזה שחי ובין הרגלים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך פרט חשוב בעיית האפצס

פרופ' רפאל לובושיצקי
    14/05/2007

כפי שציינתי בתשובתי, אין בעיתך בתחום האנדוקרינולוגי. זה שהעור חלק מחזק זאת.
    אנא פני לרופא עור.
    בברכה,
    פרופ לובושיצקי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו