מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ד" ר מאיה איש שלום צילום US צוואריאריק כהן10/07/2012
הנ"ל הייתי מאוד רוצה לשמוע ממך מה המימצאים שאציין בפניך אומרים
בלוטת הטריס :
אונה שמאלית - 1.5 * 1.4* 3.4 ס"מ
אונה ימנית - 1.4 * 1* 3.8 ס"מ
הבלוטה קטנה במקצת .מרקמה אחיד .
ישנו קושי בסריק אופטימלית של אזור בלוטות הפרה- תירואיד בגלל מבנה הצוואר של הניבדק .
ישנו חשד לממצא אובלי בקוטר 0.9 ס"מ קאודלית לאונה הימנית של בלוטת הטריס .רושם של פעילות וסקולרית כל שהיא בתוכו בדופלר . אולם עקב תנאי הצפיה הלא נוחים קשה לקבוע בוודאות .
ממליץ להרחיב את הבירור באמצעי הדמיה נוספים ( מיפוי מיבי ובמידת הצורך MRI )
שם הרופא המפענח : פרופ. גרייף משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ד" ר מאיה איש שלום צילום US צווארי - תגובה
ד''ר מאיה איש שלום12/07/2012שלום אריק,
קשה לי קצת להתייחס לתשובת הסונר ששלחת ללא פרטים רפואיים
אני מבינה שמחפשים אדנומה של הפרתירואיד (גדול שפיר של אחת מבלוטות הפרתירואיד), אם זה הענין אז הסונר העלה חשד לממצא מאחורי האונה הימנית של בלוטת התריס. מכוון שהיה קושי טכני בבצוע הסונר וכן המאפיינים של הממצא לא חד משמעיים הומלץ לשקול בדיקת ברור נוספת כגון מפוי או MRI.
אני ממליצה לך להמשיך את הברור אצל האנדוקרינולוג/ית שלך.
יתכן שאין צורך בברור נוסף, זה תלוי בפרמטרים נוספים בבדיקות הדם שלך, וכן קליניים,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת US צווארי מודה לך מאוד תודה
אריק12/07/2012תודה ד"ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)