הי

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• הי
    סתיו
    11/07/2012

שלום, אני בת 22, יש לי סכרת סוג 2, היפרליפדמיה (הטריגליצרידים שלי כבר הגיעו ל1200), אבנים בכיס מרה ועוד בעיות נוספות כמו תת פעילות בלוטת התריס, שחלות פוליציסטיות, דום נשימה בשינה ועוד.

אני יודעת שאני בסיכון גבוה מאוד לדלקת בלבלב בגלל השילוב בין הטריגליצרידים הגבוהים והאבנים בכיס המרה, וחוץ מלקחת את כל התרופות שלי (גלוקופאג', בזפיבראט, ליטורבה ועוד...), אני עוברת בעוד כמה חודשים ניתוח שרוול קיבה שבו גם יורידו לי את כיס המרה.

העניין הוא שיש לי חודשים האחרונים שלשולים בלתי פוסקים (עשיתי בדיקת צואה ולא נמצאו חיידקים ומינון הגלוקופג' שלי קבועה כבר הרבה זמן), אובדן תיאבון הדרגתי שהגיע לרמה משמעותית בשבוע האחרון, בחילות, במיוחד בלילה, והרגשה שהאוכל כאילו לא מתעכל, ובימים האחרונים היו לי כאבים לסירוגין בבטן, מתחת לצלעות בצד שמאל.
    השאלה שלי היא האם יכול להיות שהאבנים בכיס המרה גורמות לתופעות הללו, ואיך אני ידע אם מתפתחת אצלי דלקת בלבלב? איפה אני אמורה להרגיש את זה ואיך לדעת אם אני צריכה לרוץ למיון?

תודה מראש, סתיו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    11/07/2012

שלום
    נראה שהניתוח כאן במקום . אבנים בככיס מרה או דלקת של הלבלב לא יגרמו לשלשולים ולכן יש מקום לבדוק ולבצע בירור גסטרו.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו