מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- tsh מתחת לנורמה.ריקי12/07/2012
ד"ר שלום
לפני כשש שנים הובחן יתר תריסיות בבדיקת הדם שבוצעה בשל התסמינים.
טיפול תרופתי לא עזר מאחר ואני אלרגית לתרופות והוחלט טיפול ביוד.
מאז אני מטופלת באלטרוקסין ועד שהגעתי לאיזון יצאתי מימנו וכידוע בשל האלטרוקסין החדש שהוכנס לישראל.
הייתי בתת תריסיות גבוהה ותסמינים נוראיים ,הכדור הוחלף ביוטירוקס.
ההחלפה בוצעה לפני כשנה וצרכתי 875 מ"ג יוטירוקס כפי שהיה באלטרוקסין
ומתת תריסיות עברתי ליתר תריסיות ורמת t3 [חופשי]בנורמה בגבול האמצעי.
הורדתי במינון בהדרגה עד ל 750 מ"ג היום ותוצאת ה tsh עדיין ברמת יתר תריסיות היום 0.12 ו t3 4.19 .
השאלה , האם להוריד עוד את המינון כדי להגיע לרמת tsh נורמלית?
סליחה שהארכתי ,אודה לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
tsh מתחת לנורמה. - תגובה
ד''ר מאיה איש שלום12/07/2012שלום ריקי,
כנראה שכדאי להוריד במעט את המנון (להערכתי הורדה של 50 מקג' בשבוע) , אך אני ממליצה לך להוועץ ברופא המטפל שעוקב אחריך בכדי שיתאים את המנון הוא יודע פרטים שאיני יודעת כגון משקלך, וכן מתי הפעם האחרונה היתה הורדה של המנון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה המהיר.
ריקי13/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)