ויטמין D ועייפות

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• ויטמין D ועייפות
    דורון
    15/07/2012

שלום,

לפני כשנה התחלתי ליטול ויטמין D עקב בדיקות דם שביצעתי שהראו שיש לי חוסר בויטמין D. לקחתי את הויטמין לאיזה חודש ובזמן שלקחתי אותו סבלתי מעייפות קיצונית, והרגשה כללית לא טובה. לכן הפסקתי ליטול אותו והתופעות עברו.

לאחרונה ביצעתי עוד פעם בדיקה לויטמין D וכמו בפעם הקודמת התוצאות היו נמוכות. אז רציתי לנסות שוב לקחת ויטמין D, חשבתי אולי הפעם זה יהיה שונה, אבל ביום הראשון שהתחלתי לקחת אותו, ביום למחרת הרגשתי עייף ברמה שקשה לתפקד, וזה היה אחרי כמוסה אחת בלבד של 2000 יחב"ל.

התוצאה שלי:

VITAMIN D (25-OH) - 25.7 nmol/L

טווח הנורמה: 250.0 - 75.0

אני פשוט לא מבין למה אני מגיב ככה לויטמין. אז רציתי לשאול אם ידוע לכם על תופעות לוואי כאלה מנטילת ויטמין D? ומה בדיוק יכולה להיות הבעיה שלי, האם אני רגיש לאחד מהמרכיבים בתרופה?

תודה על תשובתך,
    דורון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ויטמין D ועייפות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויטמין D ועייפות - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    15/07/2012

שלום
    לא נתקלתי בתופעה כפי שאתה מתאר לעיתים בשלשולים.מאחר ורמות ויטמין D שלך נמוכות ורצויות רמות לפחות מעל 50 מציעה שתקח תכשיר אחר כגון טיפות .
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו