אטרוקסין בהיריון

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• אטרוקסין בהיריון
    אלונית
    16/07/2012

שלום, אני בת 31 שבוע שישי להיריון ראשון .מעולם לא סבלתי בעבר מבעיות בבלוטת. תריס בבדיקת דם התקבלו התוצאות הבאות: tsh 2.85 בתוך הנורמה ו-free thyroxine ft4 14.3 גם כן בנורמה. הרופאה המליצה לי על אטרוקסין 50 מק"ג במשך. 20 יום. אני חוששת שהאטרוקסין יזיק לעובר למרות שהרופאה אמרה שה-tsh המומלץ בהיריון הוא עד 2. כמו כן, במידה וכן מומלץ שאקח אטרוקסין, האם יש סיכוי שאצטרך לקחת זאת כל החיים? אודה לך על תשובתך המהירה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אטרוקסין בהיריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אטרוקסין בהיריון - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    17/07/2012

שלום
    זהו מקרה מאד גבולי מאחר רצוי בשליש הראשון TSH<2.5 ומאחר ורמת TSH נוטה לעלות בהריון לנשים עם תת פעילות הזהירות של הרופאה שלך.
    לא נשקפת סכנה מן הטיפול בELTROXIN.
    לגבי הטיפול לאחר הלידה: בהתאם לנסיבות ולבדיקות הדם אך עצם הטיפול כעת לא יפגע בטיפול בבלוטה בעתיד.
    כדאי גם לבדוק נוגנים לבלוטת תריס.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אטרוקסין בהיריון

אלונית
    17/07/2012

האם כדאי לערוך בדיקה נוספת ל-TSH וגם לנוגדנים ורק אז להתחיל בטיפול במידת הצורך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אטרוקסין בהיריון - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    18/07/2012

שלום
    אני משאירה זאת לשיקול הדעת של האדנקורינוגלו שמטפל בך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו