מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יוטירקס ???נירה18/07/2012
בת 52 בריאה בדרך כלל פרט לMVP קל וMR קל. מזה כשלוש שנים עם השימוטו טופלת באלטרוקסין החדש בגלל TSH סביב ה4.0 רופאה רצתה ,שיהיה סביב 2-3 נתנה לי יוטירקס לוקחת 100 ליום.אחרי כמה חודשים של טיפול ,נכון להיום יש לי TSH=0.6 FT4=20(לציין שאף פעם לא היו לי ערכים כאלו) . בתקופה האחרונה אני חשה דפיקות לב חזקות עם לחץ וכאבים בחזה , ולחץ דם בגבול העליון ,לעיתים כאב בטן עם שלשול בבדיקות קרדיולוגיות שבצעתי ,יש מעט הפרעות קצב ,ולחץ דם בארגומטריה בשיא מאמץ 200/80 (הגבוה הסיסטולי) ולחץ דם ריאתי מעט מוגבר בבדיקת אקו. . שאלתי. האם ייתכן .שאני מרגישה תופעות אלו בגלל הירידה בTSH מה עושים? האם צריך להחליף לי תרופה או להוריד מינון? האם יוטירקס עלולה לגרום לעליית לחץ דם גם למי, שהיה לו תקין?האם מינון יתר של התרופה עלול לגרום לשיבושים בתוצאות של ארגומטריה, אקו והולטר לב ? המון תודה על העזרה והסבלנות!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוטירקס ??? - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס18/07/2012שלום
יתכן והדפיקות לב נובעות ממעט מינון יתר של EUTHYROX והפתרון לא לעבור לכדור אחר אלא להוריד מינון .
לגבי עלית ל"ד בארגומטריה לא נראה לי קשור.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)