נשירת שיער + חוסר פוריות

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער + חוסר פוריות
    א
    22/07/2012

שלום
    אני בת 40, בשלוש שנים האחרונות יש לי נשירת שיער כל הזמן והשיער שלי דליל ביותר.הייתי אצל רופאים, נתנו לי ברזל, קומפלקס ויטמין B, ה - THS מאוזן 1.2 ואני אוכלת טוב ובריא.
    1. אילו בדיקות אני יכולה לעשות כדי לדעת אם אני סובלת מעודף הורמונים גבריים בגוף הגורמים לנשירת שיער?
    2. אם הסיבה זה באמת עודף הורמונים גבריים איך אפשר לטפל ובמה? עליי לציין שאני מנסה להכנס להריון.
    3. בנוסף אני מנסה להרות 4 שנים (באופן טבעי) ללא הצלחה.אין לי ילדים.יש לי גם ציסטה קטנה בשחלה השמאלית.המחזור שלי בשלוש השנים האחרונות גם כן התמעט מאוד ועכשיו בקושי מקבלת מחזור.
    4. האם יכול להיות שעודף ההורמונים הגבריים פוגמים בסיכויי להכנס להריון גם? אם כן, האם יש תרופה מסויימת שעוזרת להורמונים להתאזן?
    אני מתחילה להתייאש ובעלי לא מוכן לטיפולי הפריה. אנא עזרתכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער + חוסר פוריות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער + חוסר פוריות - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    23/07/2012

שלום
    לגבי עודף הורמונים גבריים קיימות מספר בדיקות אך החשובה היא רמת TESTOSTERONE אשר אני מתארת לעצמי שנבדקה.
    לאור הגיל כדאי להתייעץ עם רופא פריון לגבי ההריון .
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו