גלוקוז בדם קרוב לגבול הגבוה

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• גלוקוז בדם קרוב לגבול הגבוה
    ליאת
    30/07/2012

שלום רב,

אני בת 37, רזה מטבעי, עושה ספורט כמעט יומיום (רוכבת על אופניים לעבודה), אוכלת די טוב (סלט כמעט כל יום, קצת חוטאת בשוקולדים ועוגיות). בבדיקת דם שעשיתי לאחרונה רמת הגלוקוז בדם היתה 93, 7 מתחת לגבול שהוא 100. יש לציין שבשבועיים לפני הבדיקה הייתי במתח נוראי בגלל סיבה לא קשורה, לא אכלתי הרבה (בטח לא את הסלטים הרגילים שלי), כמעט שצמתי, לא ישנתי טוב, וגם עשיתי הרבה פחות ספורט. האם כל זה יכול להשפיע על הבדיקה?
    שאר הערכים בבדיקה היו נורמלים, חוץ מבילירובין טוטאל, שהוא 1.5, בשל סינדרום ז'ילברט תורשתי (יש לכל המשפחה) שהבנתי שהוא חסר סימנים קליניים.

תודה מראש,
    ליאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד משהו

ליאת
    30/07/2012

הדבר היחיד שכן אכלתי יום לפני הבדיקה היה מתוקים - מיץ ממותק, תפוח, עוגה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלוקוז בדם קרוב לגבול הגבוה - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    30/07/2012

שלום
    הבדיקה תקינה אם כי אכן בגבול העליון של הנורמה . כדאי לבדוק גם AIC אשר נותן מושג על ערכי סוכר בשלושה חודשים אחורנים ולא ערך נקודתי.
    האם קיימת סוכרת במשפחה?
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו