סכרת

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• סכרת
    רחל
    01/08/2012

שלום אני מטופלת בג'נוביה 100 מ"ל ולפי בדיקה זה כנראה לא מספיק לכן הרופא הוסיף לי כדור של גלוקו רייט חצי בבוקר וחצי בערב אבל כדור זה מפוצץ לי את הבטן
    כל הזמן יש לי כאב בטן ושלשלול, כאשר אני לקוחוחת את ג'נוביה הכול בסדר
    כבר ניסיתי גם אמריל וגם זה עושה לא טוב. האם יש איזה כדור שאפר לקחת עם הג'נוביה שיעשה לי טוב ואוכל לחיות חיים שקטים, ונוחים בלי שום אי נוחות למרות שיש ליש לי סוכר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סכרת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סכרת - תגובה

ד''ר מאיה איש שלום
    01/08/2012

שלום רחל,
    אם את במקרה מתכוונת לגלוקופאג'/גלוקומין אז זהו כדור טוב מבחינת השפעתו המיטיבה על הסוכר, ומעוט תופעות הלואי וכדאי לנסות להתחיל איתו במנון נמוך- חצי כדור פעם ליום אחרי האוכל ורק אחרי שבוע - שבועיים להוסיף חצי כדור נוסף ואז לראות מהו המנון שנסבל על ידך (להמשיך להעלות את המנון בחצי כדור כל שבוע עד אשר מופיעים שלשולים, במידה ומופיעים, המנון המקסמלי במידה והתפקוד הכליתי תקין הוא 3 כדורים ליום, אחרי ארוחות שונות). זהו כדור שמעצים את ההשפעה של הג'נוביה וגם אינו גורם לעליה במשקל ויכול אף לגרום לירידה קלה במשקל. נדיר שאמריל / גלוקורייט גורמים לתופעות לואי בדרכי העכול.
    ישנם כדורים נוספים שניתן לקחת (כגון נובונרום) אך מומלץ שתוועצי ברופא המטפל
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו