אדנומה

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• אדנומה
    אילנית
    27/08/2012

שלום אני קצת מודאגת ורוצה את עצתך בעלי ביצעה בדיקה של סיטי אנגיו של ותין הבטני עורקי הכסל ועורקי הרגליים בחלק מהמצמאים כתוב בסריקה של הבטן והאגן בחלון רקמה רכה סעיפים בודדים בסיגמה. שני האדרנלים מעובים.באדרנל הימני בזרוע הפנימי מודגם מבנה סגלגל בעל קוטר מירבי 22 מ"מ מודד כ h.u 27 ייתכן אדנומה.
    מה אני צריכה לעשות מה זה אומר ?זה יכול להיות סרטני? אני מודאגת אבקשך את עזרתך תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אדנומה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אדנומה - תגובה

ד''ר מאיה איש שלום
    29/08/2012

שלום אילנית,
    ממצאים מקרים באדרנלים שמתגלים בבדיקות CT הינם שכיחים למדי (כ10%) ובמרבית המקרים מדובר בממצאים שפירים.
    אני ממליצה לך להוועץ באנדוקרינולוג מכוון שחסרים נתונים נוספים כגון צפיפות הממצא לאחר הזרקת חומר נגוד (באם הוזרק) וכן צפיפות הממצא בשלב הפנוי.
    אדנומה הינה ממצא שפיר, אך יש לוודא בעזרת נתונים נוספים מהבדיקה שאכן מדובר באדנומה. גודל הממצא אינו גדול ולכן החשד לממצא ממאיר על סמך נתון זה אינו גדול.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו