נובונורם

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• נובונורם
    איילת
    14/09/2012

שלום, אבי בן 81 , היה לו לראשונה אירוע היפוגליקמיה ויש לו סכרת סוג 2 זה כ-30 שנה. היה מטופל בתרופות להורדת סוכר שהופסקו בעקבות ההיפוגליקמיה והומלץ לעבור לנובונורם עם מעקב אחרי רמת הסוכר. עם הנובונורם יש לו בצום 100 ובלי זה יכול להגיע ל230 אחרי ארוחה. כיוון שהוא לאחרונה ממעט מאד לאכול הפסקתי עם הנובונורם והוא סביב 150.
    לקראת ארוחות החג רציתי לשאול אם אפשר לתת נובונורם לא שיטתית מדי יום אלא נקודתית לפני ארוחה. מדובר על כדור של 0.5 מ"ג.
    אציין שהוא מטופל בדיובן, אמלופידין, ניאובלוק, פרבסטטין סודיום, מקבל ברזל וחומצה פולית ואבודרט. סובל מאי ספיקת כליות, אנגינה פקטוריס ועבר אירוע לב מינורי וצינתורים בעבר.
    בתודה על תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נובונורם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נובונורם - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    16/09/2012

שלום
    ניתן היום לתת היום טיפול בתרופות כגון. Januvia galvus onglyza לאיזון סוכרת אשר לא גורמות להיפוגליקמיה.את הנובונורם ניתן לתת באופן ספורדי לפני הארוחה אך השאלה אם זקוק לכך. כדאי לדבר עם רופא או אחות סוכרת בנדון
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נובונורם - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    16/09/2012

שלום
    ניתן היום לתת היום טיפול בתרופות כגון. Januvia galvus onglyza לאיזון סוכרת אשר לא גורמות להיפוגליקמיה.את הנובונורם ניתן לתת באופן ספורדי לפני הארוחה אך השאלה אם זקוק לכך. כדאי לדבר עם רופא או אחות סוכרת בנדון
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סכרת 2 בבוקר

דוד
    09/02/2014

אני בן 53 יש לי סכרת 2
    בתחילה היה למעלה מ- 300 ולאט לאט זה ירק על ידי
    גלוקומין ויוקראס 50/1000 שזה קצת הוריד את המדדים

הוצע לי לקחת כדורי VEDANATE
    תערובת צמחים ותוסף תזונה שזה אכן הוריד לי את הסוכר עד כמעט 98-112

מה דעת הרופאים בזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סכרת 2 בבוקר - תגובה

ד''ר מאיה איש שלום
    15/02/2014

שלום דוד
    אינני מכירה את התוסף הזה
    השאלה בתרופות/תוספים אלו השפעות נוספות יש להם למשל הסכון לחוות ירידה ברמת הסוכר או ההשפעות על מערכת הלב וכלי הדם, או על הסכון לממאירות .
    לגבי תרופות מבצעים מחקרים בנושאים שציינתי לא ידוע לי שנערכים מחקרים לגבי הבטיחות של תוספים.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו