מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נובונורםאיילת14/09/2012
שלום, אבי בן 81 , היה לו לראשונה אירוע היפוגליקמיה ויש לו סכרת סוג 2 זה כ-30 שנה. היה מטופל בתרופות להורדת סוכר שהופסקו בעקבות ההיפוגליקמיה והומלץ לעבור לנובונורם עם מעקב אחרי רמת הסוכר. עם הנובונורם יש לו בצום 100 ובלי זה יכול להגיע ל230 אחרי ארוחה. כיוון שהוא לאחרונה ממעט מאד לאכול הפסקתי עם הנובונורם והוא סביב 150.
לקראת ארוחות החג רציתי לשאול אם אפשר לתת נובונורם לא שיטתית מדי יום אלא נקודתית לפני ארוחה. מדובר על כדור של 0.5 מ"ג.
אציין שהוא מטופל בדיובן, אמלופידין, ניאובלוק, פרבסטטין סודיום, מקבל ברזל וחומצה פולית ואבודרט. סובל מאי ספיקת כליות, אנגינה פקטוריס ועבר אירוע לב מינורי וצינתורים בעבר.
בתודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נובונורם - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס16/09/2012שלום
ניתן היום לתת היום טיפול בתרופות כגון. Januvia galvus onglyza לאיזון סוכרת אשר לא גורמות להיפוגליקמיה.את הנובונורם ניתן לתת באופן ספורדי לפני הארוחה אך השאלה אם זקוק לכך. כדאי לדבר עם רופא או אחות סוכרת בנדון
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנובונורם - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס16/09/2012שלום
ניתן היום לתת היום טיפול בתרופות כגון. Januvia galvus onglyza לאיזון סוכרת אשר לא גורמות להיפוגליקמיה.את הנובונורם ניתן לתת באופן ספורדי לפני הארוחה אך השאלה אם זקוק לכך. כדאי לדבר עם רופא או אחות סוכרת בנדון
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסכרת 2 בבוקר
דוד09/02/2014אני בן 53 יש לי סכרת 2
בתחילה היה למעלה מ- 300 ולאט לאט זה ירק על ידי
גלוקומין ויוקראס 50/1000 שזה קצת הוריד את המדדים
הוצע לי לקחת כדורי VEDANATE
תערובת צמחים ותוסף תזונה שזה אכן הוריד לי את הסוכר עד כמעט 98-112
מה דעת הרופאים בזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סכרת 2 בבוקר - תגובה
ד''ר מאיה איש שלום15/02/2014שלום דוד
אינני מכירה את התוסף הזה
השאלה בתרופות/תוספים אלו השפעות נוספות יש להם למשל הסכון לחוות ירידה ברמת הסוכר או ההשפעות על מערכת הלב וכלי הדם, או על הסכון לממאירות .
לגבי תרופות מבצעים מחקרים בנושאים שציינתי לא ידוע לי שנערכים מחקרים לגבי הבטיחות של תוספים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)