מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה בבלוטת התריס בהריוןהילי24/09/2012
שלום
שמי הילי בת 39ואני בשבוע 28 להריון שלישי
אני בד"כ בריאה ואין שום בעיה עם בלוטת התריס וגם אין היסטוריה משפחתית לכך בהריונות הקודמים גם לא הייתה בעיה. הייתי בבקשה רוצה לשאול לגבי תוצאות בדיקה אחרונות ועוד לפני כן בבדיקה שנעשתה
ב11.3.12 כמה ימים לפני שנכנסתי להריון הTHS הראה 7.78 והFT4 הראה 13.8
ב9.5 כשהייתי בשליש הראשון להריון הTHS היה 4.11 והFT4 היה 12.7
ב18.6 הTHS היה 4.6 והFT4 היה 9.7
ב2.9 הTHS היה 6.14 והFT4 היה 9.5
הגניקולוגית שלי נלחצה
האם ישנה סיבה לדאגה רופאת המשפחה נתנה לי היום טיפול
האם העובר יפגע מכל זה
אני מאוד מאוד לחוצה אף אחד לא נותן לי תשובות ברורות
אנא אשמח לתשובה מהירה
תודה הילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנתיים
הילי28/09/2012השבוע ביום שני עשיתי בדיקות דם בכדי לבדוק שוב את בלוטת התריס יום למחרת
קיבלתי תוצאות שערכי בלוטת התריס בגבול הנורמה לקחתי כדור אחד מאלטרוקסין 50 מק"ג אבל לא ידעתי עם להמשיך בטיפול אני לא מצליחה לקבל תשובות משום רופא ניסיתי לקבל תשובה מהמוקד האחיות של מכבי אבל גם האחות אמ,כ עם בלוטת התריס וכשהערכים לא היו מאוזנים רה שהיא לא יכולה לקבל אחריות היא אמרה לי להמשיך לקחת ולדבר עם הרופא מיד אחרי כיפור אין עם מי לדבר ואני לא יודעת מה לעשות להזכירך אין לי בעיות בד"כ עם בלוטת התריס אני לא יודעת מה לעשות
אנא עזרו לי
תודה הילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה בבלוטת התריס בהריון - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס03/10/2012שלום
אין סיבה ללחץ אך בהחלט יעוץ עם אנדוקרינולוג לעקוב אחר כל המהלך של הבדיקות רצוי.
הטיפול במקום אך הירידה בFT4 מתרחשת בסוף ההריון.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)