TSH אלטרוקסין בתחילת הריון

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• TSH אלטרוקסין בתחילת הריון
    יעל
    27/09/2012

שלום,
    אני כעת בשבוע 7 להריון IVF מטופלת כבר מספר שנים באלטרוקסין. בבדיקה משבוע 6 TSH 4.91 T4 15.6.
    הייתי מאוזנת על 350 מקג בשבוע עד לשנה. האחרונה (מאז החלפת האלטרוקסין בדיקה אחרונה חצי שנה לפני ההריון 5.11).
    פניתי לרופאת משפחה (תור לאנדוקרינולוגית רחוק - ינואר) והיא המליצה לי להוסיף 200מקג וגם מצאה ונתנה לי חפיסה ישנה (בתוקף) של אלטרוקסין.
    אני מודעת לחשיבות העליונה באיזון בתחילת ההריון ורציתי לשאוך האפ המלצתה נכןנה וגם האם כדאי לעבור לכדור הישן והטוב או להישאר עם החדש (חשש לעבור תרופה בתחילת הריון ככ יקר) או שבכלל כדאי לעבור ליותיירוקס. תודה רבה, יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    TSH אלטרוקסין בתחילת הריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• TSH אלטרוקסין בתחילת הריון - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    03/10/2012

שלום
    העלאת המינון במקום. השאלה לכמה זמן יהיו לך את כדורי הELTROXIN הישנים.
    איני רואה בעיה במעבר לEUTHYROX אך צריך לזכור שבתחילת ההריון נדרש מעקב הדוק (כל 3-4 שבועות ) של TSH במיוחד אם שינית מינון או שינית את חברת התרופות (בשל ספיגה שונה בין תכשירים שונים)
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה. עדין מטריד אותי

יעל
    03/10/2012

האם אפשר להישאר גם על האלטרוקסים הישן (עם העלאת המינון כמובן) או שמא משהו במרכיביו הלא פעילים החדשים עלול לפגוע בהריון חס וחלילה?
    כל הנושא מאוד מלחיץ אותי.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה. עדין מטריד אותי - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    03/10/2012

שלום
    לא ידוע על תכשיר כלשהו אשר אסור או מזיק בהריון אז כל תכשיר אפשרי במידה והמינון מתאים.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו