מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תת פעילות קלהאוריאן27/09/2012
שלום לך דוקטור אני בנומבר מתגייס לגולני
עכשיו גילו אצלי שיש לי תת פעילות קלה של בלוטת התריס כאשר ה TSH עמד בהתחלה על 7.4 ועלה ל 8.2 הרופא המליץ על טיפול תרופתי של אלקטרוסין של 50 מ"ל ביום
אני מרגיש רק תסמין אחד וזה עייפות יש לציין כי ה T4 תקין והנוגדנים לבלוטה גם הם תקינים
האם אתה ממליץ על טיפול תרופתי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תת פעילות קלה - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס03/10/2012שלום
במידה ורמת TSH ממשיכה להעלות אז יש מקום לטיפול. במידה ושתי הבדיקות נלקחו בסמוך אחת לשניה (ימים) אז ממליצה לחזור על הבדיקה כחודש לאחר ביצוע הבדיקה האחרונה ולראות את המגמה ולפי התלונות שלך ורמת TSH להחליט על הצורך בטיפול.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אוריאן04/10/2012שלום דוקטור עשיתי בדיקת דם לפני כיומיים ורמת ה TSH יצאה תקינה 4.4
האם יש מקום לטיפול ? פתאום ה TSH נמצא במגמת ירידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אוריאן06/10/2012האם אפשר לקבל תשובה בבקשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס08/10/2012שלום
במידה וקיימת מגמת ירידה ואת לא מתכננת הריון בקרוב ניתן לעקוב בלבד.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אוריאן08/10/2012אני בן ולא בת מצטער אם הטעתי אותך
אכן קיימת מגמת ירידה אבל אני חש בעייפות פתאומית כזאת..
מה עליי לעשות ?
יש לי פגישה עם אונריקלוג עם כחודש וזה הרבה זמן כדי להחליט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס12/10/2012שלום
מצטערת! אז הריון לא בא בחשבון
אפשר לחכות עד הפגישה עם האנדוקרינולוג.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)