מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוספת מטפורמין לטיפולרפי27/02/2008
שלום לצוות הרופאים
חולה סוכרת מזה 5 חודשים, בן 40 ומטופל בג'נוביה בלבד.
רמות הסוכר שלי בבוקר,לאחר צום הלילה, בטווח של 100-130.
רמות הסוכר שלי שעתיים לאחר אוכל בטווח של 120-160.
השאיפה שלי להגיע לרמות של אדם לא חולה בסוכרת, כלומר עד 100 בבוקר ועד 140 שעתיים אחרי אוכל.
האם לדעתך הרופא שלי צריך להוסיף לי מטפורמין (בנוסף לג'נוביה) ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת מטפורמין לטיפול
ד''ר אודיל כהן-ועקנין27/02/2008שלום רפי
לפי הנתונים שאתה מוסר אתה די מאוזן אם כי חסר ערך של HBA1C
בנתונים שמסרתה.
כנראה שטיפול בגינוביה בלבד מספיק לך ואין צורך בשלב זה להוסיף מטפורמין
בהצלחה
ד"ר אודיל כהן-ועקנין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר בהמשך לתגובתך
רפי28/02/2008כתבת שאני "די מאוזן".....
אני שואף להיות מאוד מאוזן, ברמות שציינתי.
האם התוספת של מטפורמין לג'נוביה יכולה להזיק או להועיל ?
ההמוגלובין המסוכרר היה 5.7 בבדיקה האחרונה אבל נראה לי שלאחרונה יש עלייה 10-30 יחידות ברמת הסוכר ולכן אני צופה בבדיקה הקרובה 6.1-6.3
מה דעתך ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלת רפי
ד''ר אודיל כהן-ועקנין28/02/2008הי רפי
שוב, הסוכרת מאוזנת היטב גם לפי עקומות וגם לפי HBA1C
תשובתי נשארת אותה תשובה.
אין צורך בשלב זה להוסיף עוד תרופה
בברכה
ד"ר אודיל כהן-ועקנין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דר
רפי28/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)