טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, לפני 3 שנים סבלתי מהתפרצות חריפה של גרייבס טופלתי שנתיים במרקפטיזול במינון הולך וקטן. TSI יצא שלילי וגבולי והפסקתי לגמרי את הטיפול. אחרי חצי שנה היתה שוב פעילות יתר קלה. הרופא לוחץ לכוון יוד רדיואקטיבי, לי נשמע שעדיף לתת סיכוי לרמסיה.
1)מה הסיכוי לרמסיה ממושכת או להתפרצות נוספת? 2)מה הסיכון בטיפול ממושך במת'ימזול ?(עכשיו ירדתי מ5 מ"ג ל 2.5 ביום בעקבות מעבר לתת פעילות)
כמו כן תהיתי, האם נעשים מחקרים בנושא? או שהתרופות הקיימות (מת'ימזול, פרופילטיואורציל, יוד רדיואקטיבי ובעבר כריתה כרורגית) הן התשובה הסופית בשלב זה של הרפואה לפעילות יתר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד