מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוסר איזון קיצוני בבלוטת תריסמיה07/11/2012
שלום,
אני בת 34, מזה 7 שנים נוטלת אלטרוקסין בשל מחלת השימוטו.
פניתי אל הרופא שלי על מנת שיפנה אותי לבדיקת בלוטת תריס בעקבות הרצון שלי להכנס להריון (שלישי). יש לציין כי כרגע אינני בהריון.
בספטמבר הייתי מאוזנת, אני לוקחת 850 מק"ג בשבוע. בתוצאות האחרונות יצאתי לגמרי מאיזון והתוצאה מראה על 12.43 MIU/L, וה- T4 עומד על 12 PMOL/L.
התחלתי לקחת בנוסף פרנטאל (מולטיויטמין לקראת הכניסה להריון) וויטמין D, מזה כ- 3 חודשים.
האם יתכן שיש קשר בין הפרנטאל או ויטמין D לחוסר האיזון הקיצוני (אני נוטלת הכל ביחד בבוקר) ?
האם יש קשר לכך שהתחלתי ליטול את הכדורים החדשים של 50 מק"ג (עד כה נטלתי את הנוסח הישן יותר של כדורי 50 מק"ג ואת כדורי ה-100 מק"ג החדשים אני נוטלת כבר תקופה לא מבוטלת) ?
הרופאה טענה שהבלוטה מתנוונת וכי עלי להעלות את המינון ל- 1000 מק"ג בשבוע. האם הגיוני? נשמע לי מינון מאוד גבוה! עד לאן אגיע עם העלייה הזו במינון ?
אודה לכם מאוד על תגובתכם המהירה!
מיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר איזון קיצוני בבלוטת תריס - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס10/11/2012שלום
חשוב ליטול את התכשיר THYROXINE בצום בבוקר או בערב. את הויטמינים אסור לקחת יחד עם הTHYROXINE מאחר והברזל בתוכו מפריע לספיגה של THYROXINE
יתכן ונדרש העלאת מינון.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)