מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הרגשת עילפון לא ברורה!ליאת02/12/2012
לד"ר מאיה איש שלום
שלום רב!
שמי ליאת ואני סובלת מתת פעילות בלוטת התריס מזה שנים רבות ואני מטופלת בתרופת היוטירוקס.
מזה כחודש אני מרגישה רע מאד שכן וכאשר אני מרגישה צורך לרוקן את מעיי אני מתחילה לחוש בתחושת עילפון קשה ובנוסף גם בהתכווצויות חזקות מאד בבטן שמלוות בבחילות וכשאני הולכת הולכת לשירותים להתרוקן אני מתעלפת ותחושת העילפון שממנה אני סובלת נמשכת וכמספר שעות התחושה הזו חוזרת כול פעם מחדש
וגם הלחץ דם שלי לאחרונה לא סדיר שכן פעם הוא מאד נמוך ופעם הוא מאד גבוה.
יש לי גם אי סדירות בדופק .
עלי לציין שעקב כך אני מוצאת את עצמי במצב של אשפוזים חוזרים שלא מובילים לאבחון הבעיה שממנה אני סובלת שכן הרופאים למרבה הצער והאכזבה לא מצליחים להגיע לאבחון הבעיה ואף לא יודעים מה לעשות איתי ואיך להגיע לאבחון הבעיה ולפיכך
אני לא רק סובלת ומתענה כי אם גם די מיואשת נכון לעכשיו אני לא רק מיואשת מתוסכלת ומיוסרת מהמצב הזה כי אם גם די מודאגת שכן אני משוכנעת שיש לי משהו לא טוב בגוף שמשבש לי את אורח החיים התקין וכי באם ותסכימי עימי שבנאדם לא סתם מלין שמשהו לא בסדר עימו אלא אם כן הוא סובל מהיפוכונדריה או מהפרעה נפשית מה שאצלי זה לא קיים והרופאים שבדקו אותי קבעו שאין מדובר כאן בבעיה נפשית של חרדה או כול דבר נפשי אחר זה פשוט מאד שהם לא יודעים מה זה צריך להיות. ובכלל עד כמה אפשר עוד לסבול ולהיות במצב כזה גרוע שכן זה כבר מביא אותי להרגשת מיאוס וחוסר אונים משווא וממש קצתי כבר להיות במצב כזה שכן חיי וחיי משפחתי אינם חיים בשל כך.
אני משוכנעת ובטוחה שאני סובלת ממשהו אקוטי ורע בגוף שלא נותן לי ולשאר בני משפחתי מנוח וביש המזל הוא שלא מצליחים לעלות לי על הבעיה ולאבחן במדויק ממה אני סובלת.
בכול מקרה אשמח מאד לקבל את חוות דעתך בנידון בהקדם האפשרי.
וממה לדעתך נובעת התופעה הזו שציינתי באימייל הנוכחי?
ומה לדעתך ניתן לעשות בנידון? ואילו בדיקות לדעתך עלי לעשות על-מנת שסוף כול סוף
יוכלו לאבחן את בעייתי ואוכל לחזור לאורח חיים נורמלי ותקין.
כמו-כן, ברצוני לדעת באם וכול זה נובע או יכול לנבוע כתוצאה מלקיחת כדור היוטירוקס במשך תקופה כה ארוכה.
מחכה לתשובתך בהקדם האפשרי.
אנא ובבקשה ממך עזרי לי להציל את חיי לפני שיהיה מאוחר מידי.
בתודה מראש על הקדשת הזמן ובכבוד רב,
ליאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרגשת עילפון לא ברורה! - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס02/12/2012שלום
ברור שלא ניתן לאבחן בעיה אשר עוברת בירור תקופה ארוכה על גבי מייל.
ממליצה לבצע איסוף שתן לקטכולאמינים ומטנפרינים במידה ולא בוצע .
לדעתי התלונות לא קשורות לטיפול בEUTHYROX אך תמיד ניתן לנסות ולקחת תשכישור אחר דומה (ELTROXIN עצמו או SYNTHROID
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)