סוכר גבולי

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• סוכר גבולי
    סיגל
    04/02/2013

בבדיקות דם יצאה לי בסוכר 115 של קופת חולים מאוחדת הרופא אמר לי שזה גבולי
    שאני צריכה דיאטה מה עליי לעשות האם אני באמת סובלת מסוכר כי אני עושה ספורט ואוכלת נכון רק מה שהרגשתי לפני כמה ימים עייפות קיצונית כאבי ראש נוראי ואז התעלפתי ואז היה ירידה בסוכר אני לא יודעת מה לעשות מצד אחד אני שומרת ומצד שני אולי יותר יכול להיות שאני צריכה דיאטנית לסוכר תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוכר גבולי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוכר גבולי - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    04/02/2013

שלום
    לא ציינת את גילך. בכל מקרה סוכר של 115 בצום אינו תקין. חשוב לבדוק AIC אשר נותן הערכה על רמות סוכר בשלושה חודשים אחרונים. במידה וקיים עודף משקל אז חשוב לרדת במשקל, לבצע פעילות גופנית סדירה ולחזור על הבדיקה בעוד 3 -6 חודשים
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 37 מה זה בדיקת AIC

סיגל
    04/02/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוכר גבולי בדיקה חוזרת

סיגל
    18/02/2013

סוכר גבולי בדיקה חוזרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו