אקנה ושיעור מגלולות

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• אקנה ושיעור מגלולות
    חסוי
    15/03/2008

היי

לקחתי גלולות במשך שנה וחצי כאמצעי מניעה והחלו לצמוח שערות בכל הגוף כולל הפנים [לחיים וסנטר]! ואקנה נוראית

לאחר בדיקה רופא הנשים אמר שיש לי שחלות פוליציסטיות ובדיקות הדם שעשיתי וגם אצל אנדוקרינולוג תקינות וכולם הציעו לי לקחת "דיאנה". וכך עשיתי והן גרמו לי לכאבי ראש, טישטוש בראיה ועכשיו אינני נוטלת גלולות והשיעור ממשיך!

האם זה ימשיך עוד עוד ואף פעם לא יפסיק?!
    כולם אומרים לי אולי כן ואולי לא ואני ממש מתוסכלת, אינני מעוניינת לקחת עוד שום כדורים

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקנה ושיעור מגלולות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה ושיעור

ד''ר אודיל כהן-ועקנין
    15/03/2008

שלום לך
    אם DIANE גרם לתופעות האלו את חייבת להפסיק את הטיפול מיידית.
    את צריכה לפנות לרופא אנדוקרינולוג שלך ולבדוק איתו האם קיימות עוד אפשריות טיפוליות פרט לDIANE.
    יש עוד כמה אופציות טיפוליות אך זה דורש בדיקת רופא וגם הכרת בדיקות דם שעשית.
    אני מבינה את התיסכול שלך אך יש פתרונות. תפני לרופא אנדוקרינולוג שלך.
    בהצלחה
    ד"ר אודיל כהן-ועקנין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו בבקשה

חסוי
    18/03/2008

יש לי עוד כמה שאלות חשובות:

1. האם בעוד אופציות אתה מתכוון בטח לטיפול עם כדורים? מכיוון שאני ממש לא רוצה כדורים, כי אני יודעת במקרים כאלו שברגע שמפסיקים יש סיכוי גדול שהדברים חוזרים.

2. ויש רופאים שאומרים לי שבגלל שיש קשר ישיר לנטילת גלולות אז היתה החמרה יש סיכוי שהצמיחה תפסיק בשלב כלשהו, האם זה נכון? או שזו היתה טעות בכלל להתחיל ליטול אותן ואין לזה דרך חזרה?

אשמח לתשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסוי

ד''ר אודיל כהן-ועקנין
    18/03/2008

ראה את תשובתי הקודמת.
    את צריכה לפנות למרפאה אנדוקרינית דרך השירות הצבאי שלך.
    האופציות שהתכוונתי הן גם טיפול תרופתי בכדורים וגם טיפולים אחרים .
    בנוסף אם היו תופעות לוואי מDIANE וכעת את כבר לא נוטלת, סבירות גבוהה מאוד שהכל יסתדר.
    אבל שוב בקשר לבעיה ההורמונלית והשיעור את צריכה לפנות לרופא מומחה.
    ד"ר אודיל כהן-ועקנין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו